Trash the dress

Sedința foto Trash the Dress

Ce putem face la Ședința foto Trash the Dress?

Scopul acestei ședințe foto este să ai fotografii mai interesante și creative, altele decît cele de la nuntă, realizate în altă zi și în altă locație.

Ședință foto trash the dress este bine să o putem realiza într-un loc care vă face plăcere în mod deosebit, de preferat după o perioadă de timp bine stabilită pentru a putea avea vremea potrivită, starea necesară și siguranța disponibilității în locație. Ce putem face la o astfel de ședință? Aproape orice idee de pozing, situație sau gen de fotografii vrei să ai, orice  îți trece prin minte se poate realiza, acum vom avea cu toții timpul necesar și relaxarea pentru a repeta, vizualiza și potrivi în cele mai mici detalii fiecare imagine.

Este nevoie să îți distrugi rochia de mireasă?

Nu, nu este nevoie decît dacă iți dorești!

Fotografiile pe care le putem face în ziua nunții sunt totuși limitate, de timp, planificarea evenimentelor, starea de spirit a voastră, disponibilitate, vreme, etc. De aceea sedința foto Trash the Dress este recomandat să o realizăm în altă zi, este momentul ideal pentru fiecare!

Ce este bine să stabilim înainte de ședința foto Trash the Dress:

  • în primul rînd locația unde vom face ședința foto este cea mai importantă;
  • durata rezervată ședinței TTD, poate fi de cateva ore sau de ce nu o zi întreagă;
  • data la care vom face Trash the Dress – este bine să fie stabilită cu ceva timp înainte, pentru a ne asigura cu toții că suntem disponibili binențeles și rezervarea locației/orelor dacă este cazul;
  • doriți să fiți îmbrăcați la fel ca în ziua nuntii?, oricum ar fi, costumul și rochia se vor păstra mult mai bine chiar dacă se murdăresc puțin, cu toții vom fi atenți pentru a nu le distruge, nu vom fi presați de timp, vreme, sau de rude.

Acum este important să conștientizezi că minuni se pot face totuși într-o anumită limită de bun simț, dacă ai părul nearanjat așa va fi și în fotografii, machiajul în perfectă stare tot așa va fi în poze, dar un element din natură care strică imaginea se poate elimina destul de ușor.

Îți dorești imediat după ședința foto TTD și câteva fotografii să le ai imediat pe telefon să le arăți prietenilor? sigur se poate. Deși eu îți recomand să ai puțină răbdare şi să nu le încarci pe social media, pentru a ăncărca doar imaginile finale editate și îmbunătățite. Nici un fotograf nu poate realiza direct din cameră, fotografii finale perfecte, există elemente și detalii care pot fi schimbate și care schimbă radical imaginea finală, iar aceasta se face prin prelucrare ulterioară.

La finalul ședinței foto Trash the Dress vei pleca cu zâmbetul pe buze și cu fotografii care te reprezintă, atît portret cît și fotografie de cuplu,  imagini ce pot fi foarte bine păstrate într-un album de nuntă, sau printate special pe canvas ce vor rezista mult şi bine peste ani.

Scroll to Top