Nunta de tinichea

Fotografii de la Nunta de tinichea

10 ani de la nuntă, cine poate să uite, este o ocazie tocmai potrivită pentru reînoirea jurămintelor.

Cine poate stabili dacă sunt puţini sau mulţi ani de la căsătorie? Uneouri ajungi să îţi cunoşti partenerul de viaţă foarte repede şi uneori ai surprize plăcute de la acesta în nenumărate ocazii încăt fiecare zi trăită alături de el este specială. 10 ani de la căsătorie…cine mai ţine numărul, jumătăţile noastre frumoase sigur ţin evidenţa, aceste detalii importante din viaţa de cuplu este important să fie materializate şi sărbătorite.

Este cu adevărat o ocazie unică şi bună de sărbătorit, din păcate multe cupluri nu ajung la această vărstă, ajung să cunoască în timp şi părţi ale partenerului pe care nu le apreciază şi care strică echilibrul familei. Dragostea dintre parteneri nu trebuie să se diminuze, nici acum şi nici în viitor, în timp ajungem să ne cunoaştem cu adevărat atît pe noi înşine dar şi să ne vedem din afară prin ochii iubitei/iubitului.

Ce se face la nunta de tinichea

Nunta de tinichea este în sine o nuntă, veţi avea nevoie de naşii voştrii, de verighete, de stabilit si rezervat slujba de reînoire a jurămintelor la biserică şi de preotul inimii. Ce nu aveţi nevoie este de Rochie de mireasă, în schimb cam totul este la fel, doar durează mult mai puţin la biserică.

Tradiţia spune că…. aşadar eşti o persoană tradiţionalistă? Găseşti în alte locuri aceste informaţii şi obiceiuri.

Rolul meu ca fotograf de nuntă este să surprind emoţii, să fiu lîngă tine  şi să  fac o poveste nouă din imagini, povestea voastră peste exact 10 ani de la nuntă. Desigur că vom sări peste etapele unei nunţi clasice, acum este momentul pentru distracţie, vă cunoaşteţi amîndoi foarte bine, naşii vă cunosc şi eu destul de bine, poate aveţi deja copii mari.

Fotograful nunţii de tinichea

Fotograful tău este acolo pentru voi, va fi acolo cu voi, desigur că sunt emoţii, dar totul va fi cu totul diferit de ce s-a întîmplat în tinereţe cînd poate eraţi într-o continuă alergătură, pe ceas, cine vine, cine îl primeşte pe cine, să nu uitîm actele, etc. Acum atmosfera este relaxată, vor fi lîngă voi doar oamenii dragi şi importanţi pe care îi doriţi alături, nu mai vin rude îndepărtate sau persoane pe care nu le cunoşti. Este un eveniment mai intim, mai aproape de sufletul vostru. Eu vă pot face şedinţă foto înainte de nuntă doar pentru voi doi aşa cum eraţi în acea zi, chiar la voi acasă, în faţa casei, înainte să plecăm spre biserică sau în cu totul alt context faţă de ziua nunţii (clasice).

Scroll to Top