Aniversare nunta de Tinichea

Nunta de tinichea este chiar o nuntă, nu doar o tradiție.

Ce ai nevoie? De stabilit și programat ora pentru slujba de la  biserică, ai envoie de nași binențeles și de voie bună.

Un fotograf de eveniment va surprinde emoțiile zilei, binențeles că nu mai sunt emoțiile de la început, totuși au trecut 10 ani de la nuntă. Însă de ce să nu reînoiești jurămintele dacă tot ai chef de distracție, nașii sunt încă împreună, iar prietenii unii mai sunt alții au apărut. De-a lungul anilor apar multe schimbări, apar copii, primele riduri, dar cheful de distracție și pasiunea parcă sunt mai rezervate, cu bun gust.

Cadouri pentru nunta de tinchea? Acum e acum, ce ve-ți primi, ce se oferă la o astfel de nuntă?

Denumirea acestei aniversări, ocazia, este legată de rezistența și stabilitatea relației, chiar dacă denumirea nu este chiar plăcută.

Fie ca sunt prietenii noștri, proprii părinți, sau doar prieteni, momentul acesta este unic în viața de cuplu și întradevăr merită sărbătorit, 10 ani este uneori prea mult pentru mulți tineri în căutarea iubirii și a partenerului ideal.

Ce poți să oferi cadou la o astfel de ocazie?

Întâi cred că cel mai important este să îi cunoști foarte bine pe cei doi soți, ce pasiuni au fiecare, ce pasiuni au individual, ce crezi că le-ar face plăcere să primească cadou, ce personalitate au.

Un album foto  ar fi o idee dacă suneți foarte apropiați și aveți fotografii cu amîndoi la diverse ocazii pe parcursul mai multor ani. Rememorarea acestor evenimente ar fi o surpiză atât inedită cît și interesantă și unicat.

Scroll to Top