fbpx

Corporate

Fotografie corporate

Fotografie de produs, fotografia de concept, fotografia de portret

Ai câteva produse cu care dorești să te promovezi? Atunci știi că în ziua de azi imaginea este cea mai importantă. Imaginea de brand, trebuie să fie la cel mai ridicat nivel de calitate, imaginea perfectă pentru client, ar trebui să fie impecabilă dar și să reflecte realitatea, să vândă.

Imaginea companiei tale, magazinul tău online, imaginea de brand, album de prezentare, imagini de portofoliul, fotografiie publicitară pentru campania de informare aclienților tăi. Ai nevoie de fotografii cu personalul tău la lucru? Ai nevoie de fotografii cu mediul și locația în care realizezi produsele tale? Orice idee pe care vrei să o vezi în imaginea ta de brand poate fi pusă în practică, unele probabil doar în studio altele doar în hala de producție.

Detaliile din fiecare imagine a produsului tău este important să ajungă la targetul tău de clienți și să le capteze atenția prin: saturația de culori, combinația de culori, produsul în sine, ambientul potrivit.

Imaginile realizate bine transmit ceea ce te reprezintă și te ajută să rămâi în memoria clienților pentru cumpărare imediată sau ulterioară.

Fiecare potențial client vizualizeaza cu atenție o imagine care îl inspiră și caută acel ceva care să îi confirme că  tu ești de ceea ce caută și a ajuns în locul potrivit.

O fotografie comercială bine realizată devine factorul de decizie în procesul de cumpărare și imprimă o imagine a brandului tău.

Şedinţă foto tip business

Dacă ai o companie sau nou brand pentru care îţi doreşti o imagine profesională atunci este obligatoriu să ai fotografii de portret business, aceasta este imaginea profesională pe care o vei promova pe diferite canale de social media. Ai nevoie de o imagine impecabilă pe Google, Linkedin, Instagram sau de ce nu chiar pe Facebook sau Twitter?.

Fotografiile de calitate se pot folosii în multiple canale şi scopuri atît pentru apariții în presă cît şi pe site-uri web, pentru CV-ul tău sau oriunde ai nevoie.

Imaginea ta foarte bună va transmite ceea ce doreşti, mesajul tău prin posing, carismă, machiaj, accesorii, îmbrăcăminte,  va  transmite mesajul tău partenerilor de afaceri, concurenţei, prietenilor.

O fotografie de business va duce la crearea unei prime impresii pozitive şi la acordarea încrederii de început în viitoarele relaţii comerciale sau de parteneriat aratînd profesionalism.

Relația de comunicare cu fotograful de business

Imaginile de portret care se le vei primii vor fi compuse și realizate mai mult  personal sau pentru utilizare pe plan profesional, de aceea  comunicarea dintre fotograf și subiectul fotografiat este ce mai importantă. Ca persoană ce pozezi în fața camerei de fotografiat nu este nevoie să fii model sau să ai experiență în aceast domeniu. Este important să oferim încredere reciprocă și respect pentru munca fiecăruia și comunicare privind ceea ce ne dorim fiecare.

Eu sunt întotdeauna atent la detalii nu doar la tehnică și posing, ideea este ca privitorul imaginii tale să vadă ceea ce îți dorești să transmiți. O emoție, o carismă, un rid sau o anumită poziție de fotografie te poate avantaja, nu suntem toți fotogenici, dar dacă ai încredere ăn tine și ăn mine sigur rezultatul ședinței foto corporate va fi pe placul tuturor. 

La fel de important este mesajul tău pe care intenționezi să îl transmiți privitorului. Pentru aceasta trebuie să stabilim împreună toate detaliile importante, în funcție de aceste discuții prealabile vom hotărî unde și cum vom realiza ședința foto de business.

Scroll to Top