fbpx

Botez

Fotograf profesionist la botezul lui bebe

Ştim cu toţii că botezul este următorul eveniment (după nuntă) din categoria unic și memorabil pentru orice familie.

Cu siguranţă ne dorim să avem amintirile acestei zile speciale surprinse de un fotograf profesionist cu experienţă verificată.

Ce pot eu oferi sunt poze de botez emoţionante, ce vor surprinde în imagini curate şi luminoase trăirile acestei zile speciale. Îmi place să creez o poveste din imagini, mă implic activ în fiecare moment, îmi doresc să ai peste timp imagini emoţionante. Bineneţeles că voi fi cît mai discret cu putinţă, îmi place să fiu acolo unde se întîmplă ceva, acolo unde merită realizată o fotografie dar fără să fiu invaziv sau să deranjez prea mult. Pentru a putea oferi ulterior un album de botez de calitate totuşi va fi nevoie de un mic efort din partea tuturor. Evenimentul se face cu oameni, acţiunea şi distracţia la fel, dacă petrecerea este mai mult o întîlnire după mult timp binenţeles că vei avea majoritatea fotografiilor cu oameni la mese şi destul de puţine imagini cu oameni pe ringul de dans.

Fiecare botezeste o poveste, fiecare imagine are o poveste, putem creea împreună un album exact aşa cum îţi doreşti, sunt o persoană comunicativă şi deschisă la orice idee şi propunere ai.

Pe lângă servicii de fotografie vei avea o experiență unică plăcută (dacă nu am fost fotograful tău de nuntă), pentru care eu mă străduiesc permanent ca ea să fie una din cele mai plăcute şi să ofer siguranţă.

Ce promit şi ce vei primi de la un fotograf profesionist

O situație, un moment sau o expresie ce îmi atrag atenția, fac pentru mine un motiv suficient pentru a fotografia. Deși se recomandă, nu am ales o singură direcție. Un fotograf profesionist are la bază calități artistice iar arta este complexă. Îmi place complexitatea și cred că mă îmbogățește la nivel profesional și personal.

Fac fotografie de nuntă,  fotografie de botez, fotografie de petreceri, fotografie corporate, fotografie imobiliară, fotografie travel, ședințe foto de familie.

Dacă ar trebui să aleg, aș spune că prefer fotografia de nuntă și să fotografiez copii.

Ce mă diferenţiază de un fotograf ieftin

Recenzii şi experienţe pozitive de care te poţi convinge pe această pagină sau căutînd chiar tu despre mine pe Google orice găseşti despre eugenelisei.

Membru al următoarelor grupuri internaţionale sau din România al fotografilor recunoscuţi pentru calitate şi seriozitate  Fearlessphotographers, Mywed, Fotografi-cameramani,

Ce mă definește ca om și profesionist?

Sunt o fire  sensibilă și prietenoasă, autentic, deschis mereu la idei noi. Am gândire analitică o mare atenție la detalii și un simt estetic dezvoltat, ceea ce îmi aduce un mare plus în munca mea de fotograf botez Bucureşti.

Mă ghidez după valori morale sănătoase, constructive și mă străduiesc să acționez corect în orice situație. Nu îmi consum energia cu critici inutile și păreri nefondate, particip la discuții care sprijină viața, relațiile și aduc ceva concret și benefic în lume.

Scroll to Top