Ziua Gandhi Jayanti

Fotografii eveniment 02.10.2022-115
Fotografii eveniment 02.10.2022-5
Fotografii eveniment 02.10.2022-112
Fotografii eveniment 02.10.2022-35
Fotografii eveniment 02.10.2022-70
Fotografii eveniment 02.10.2022-104
Fotografii eveniment 02.10.2022-110
previous arrow
next arrow

Fotografia de eveniment tip corporate

Fotografii de la evenimentul corporate.

De data aceasta fotografiile au fost realizate cu ocazia zilei Gandhi Jayanti organizată de Ambasada Indiei din București.

Un astfel eveniment organizat anual la data de 2 octombrie  marchează binențeles ziua de naștere a lui Mahatma Gandhi , eveniment sărbătorit de altfel în toată India conform Wikipedia.

Grădina ambasadei a căpătat ceva special cu această ocazie, bustul lui Mahatma Gandhi alături de steagurile Indiei și multe, multe petale de flori proaspete.

O bună ocazie de a surprinde ăn cadrul acestui eveniment corporate fotografii cu invitații, fotografii cu ambasadorul Indiei la București, imagini luminoase într-o atmosferă de respect și simbolistică specifică.

Fotografie profesională surprinsă cu două echipamente ca de obicei au dus la o multitudine de cadre bune pentru social media dar și pentru personalul ambasadei.

Cîteva întîmplări din ziua evenimentului.

Ziua a început cu o ploaie de noaptea tărziu pînă ăn cursul dimineții. Așadar îmi pregătesc echipamentele pentru fotografii la interior, lumini, accesorii, verificările de rigoare și binențeles ținuta obligatorie la un astfel de eveniment corporate.

Pe drum spre ambasadă însă soarele își face simțită prezența destul de tare așa încăt deja înclin să apreciez că evenimentul se va muta afară în grădină.

Ajuns la eveniment, bănuiala mea s-a adeverit, toată echipa muta toată organizarea în grădină.

Client: Salut Eugen, bine ai venit!

Client: Azi evenimentul va fi tot afară, este păcat să nu profităm de soarele acesta frumos nu?

Eugen: Întradevăr este mai plăcut afară, însă gazonul este ud si este foarte moale!

Eugen: Iar cînd soarele este ca acum (puternic după ploaie) mulți oamnei vor fi cu ochii destul de închiși ceea ce nu este prea plăcut! Însă voi face suficiente fotografii ca să avem de unde alege.

Există un brief la un asfel de eveniment?

Binențeles că da!

Am fost informat despre desfășurarea evenimentului, ordinea festivității, cine vine, de unde vine și ce va face, unde să stau ca să prind momentele în imagini cît mai reprezentative.

Stil natural al imaginilor, fotografie corporate cît mai curată posibil și să surprind toate etapele evenimentului. Cerințele de bază!

 

Cîteva detalii, imagini cu domnul Ambasador, fotografii cu invitații, fotografii de la comemorarea  Mahatma Gandhi .

Fotografie corporate: teambuilding, petreceri corporate, prezentare de modă, lansare de zile aniversare,  lansare de colecție, inaugurare sediu nou și nu numai.

Scroll to Top