Toamna

Şedinţă foto toamna La Artar

Sedinta foto toamnă cu Cristina şi Tik La-Artar. Una dintre alegerile cele mai bune pe care le poti lua pentru o şedinţă foto de toamnă este să cunoşti  locaţia potrivită. Un anotimp ideal şi cu un farmec aparte este toamna, atît pentru temperaturile echilibrate dar în special pentru bogăţia de culori specifică anotimpului. Putem întîlni în funcţie de natura mediului înconjurător toate nunaţele de roşu, galben, verde şi maro posibile alături de un cer preferabil cu nori. Iar locația La-Arțar a ajutat exact în aceast scop. Binențeles că aproape orice locație în natură poate fi potrivită, de exemplu în următoarle linkuri sunt două parcuri foarte cunoscute și apreciate din București  aici sau aici.

Locaţie de vis frumos pentru o şedinţă foto La Arţar

Situată în Dâmbovița Comuna Conțești, locaţia este scufundată toamna întru peisaj ca de tablou, un peisaj de vis, arţari, căsuţe, un rîuleţ, un mic lac unde te poţi plimba cu barca, zonă  de servit masa în aer liber.

Investim in permanenta in idei noi, proiecte noi, schimbam decorul in fiecare sezon, …….. terenul verde, pentru evenimente speciale cu tematica noua. Ne diferentiem prin versatilitatea spatiilor noastre, prin adaptabilitatea la cerintele clientilor si prin bunul gust, alaturi de simtul practic care ne ajuta sa economisim resurse si astfel sa fim extrem de competitivi.

La Arțar organizează tot timpul anului evenimente private, petreceri, team buildinguri, nunți, botezuri, cununii atât în aer liber cât și în spațiul interior, când vremea este capricioasă.
Dispunem de o suprafață de teren amenajat de peste 50.000 mp împărțit astfel:
• Foișor de lemn (încălzit) cu o capacitate de peste 80 de persoane;
• Spațiu interior cu o capacitate de 80 de persoane;
• Parcare amenajată;
• 6000 mp de pădure de stejar, iaz și rău;
• Teren de fotbal cu iarbă naturală și nocturnă;
• Cazare în cabană cu o capacitate de 30 de locuri (5 camere duble cu baie proprie, 20 paturi single la mansardă cu băi și dușuri);
• Vom avea Cazare în campingul ce dispune de bai cu dușuri cu apa calda.
Toate spațiile sunt la distanță de 50 metri pe drum asfaltat

Cristina şi Tik au fost primul cuplu din acea toamna care a insistat să realizăm o şedinţă foto în această locaţie, binenţeles că au mai fost aici şi cu ocazii şi au găsit acel ceva care să îi facă să revină.

Ocazia specială, aniversarea a 10 ani de la căsătorie

Cum putea să iasă o şedinţă foto în acest peisaj superb de toamnă decît superb.

Am ajuns special cu 2 ore mai devreme la locaţie, ne-am plimbat relaxaţi înainte să vină invitaţii şi am scos nişte imagini relaxate şi amuzante.

Emoţia dintre Cristina şi Tik  a fost surprinsă îm multe ipostaze. Cristina fiind pasionată de fotografie şi Tik exact la polul opus sătul de atîtea poze.

Gata mai avem? Unde mai facem poze? Iar facem poze? Facem mai încolo! Binențeles tot aici La-Arțar.

Într-o atmosferă relaxată imaginile grăiesc de la sine, oameni relaxaţi şi veseli, mulţi prieteni care abia aşteptau se se vadă cu ei, mai ales că totul s-a derulat în perioada de restricţii şi pandemie. Multe măsuri restrictive însă locaţia a ajutat şi aici, totul desfăşurîndu-se afară în natură printre pomi şi pe alei pline flori de toamnă, practic în pădure.

Scroll to Top