fbpx

Team building

Fotografia de evenimente corporate

Fotografii pentru evenimente de tip corporate?

Un astfel eveniment chiar este o bună ocazie de a surprinde talentele colegilor și de ce nu atmosfera plăcută din cadrul evenimentului corporate. Un fotograf profesionist poate să aducă acel ceva, poate să surprindă cadrele potrivite, din unghiul potrivit și expresiile plăcute.  Fiind un om dedicat fotografiei de eveniment voi fi acolo exact la momentul potrivit și voi reda cel mai bine prin imagini curate și neregizate ceea ce s-a întâmplat în cadrul evenimentului corporate. Binențeles imaginile vor fi selectate și editate ulterior, dar se pot preda la cerere pe loc direct din cameră o selecție de fotografii.

Am un stil de a fotografia fotojurnalistic fără pozing, intervin doar atunci când este necesar sau pentru o compoziție mai interesantă.

Vreau să transmit poveste reală, așa cum s-a desfășurat în realitate și să fiu exact în momentul potrivit la locul potrivit conform desfășurătorului de eveniment (dacă există).

Voi surprinde în imagini, micile detalii, fotografii de portret, fotografii de grup, fotografii de acțiune dar și fotografii de ansamblu. Totul putând fi publicat într-un timp foarte scurt pe rețelele de socializare sau în presă.

Fotografii pentru toate genurile posibile de evenimente corporate: teambuilding, petreceri corporate, prezentare de modă, lansare de zile aniversare,  lansare de colecție, inaugurare sediu nou și nu numai.

Scroll to Top