fbpx

Sedințe foto

Ce vom face în cadrul unei Sedințe foto profesionale și în ce constă o ședință foto profesională?  

În primul rând vei avea fotografii foarte bune ale tale, atât estetic la nivel de corecție ten și cearcăne dar și tehnic.

O Ședință foto profesională se poate realiza atât într-un mediu controlat gen studio, dar și la tine acasă sau chiar în aer liber în urma căreia vei avea fotografii profesionale de portret. Vei avea fotografii în care îți va place cum arăți, vei sta la pozing pe scaun sau la birou sau în picioare sau langă un perete în functie de scopul și destinația fotografiilor. Locația o vom stabilii împreună, unele fotografii se pot realiza doar în spațiu inchis, altele poate sunt mai potrivite să le realizăm chiar în firma ta, la biroul tău sau de ce nu în parcul tău preferat sau ……în orice loc îți imaginezi.

Daca scopul tău este să obții prin această sesiunea foto profesională poze de profil pentru rețele sociale acestea le putem face oriunde, însă dacă vrei fotografii profesionale vom avea nevoie de lumini speciale, fundaluri și schimbări de garderobă. Acestea se pot realiza tehnic oriunde însă pentru client este mai dificil să se schimbe de garderobă în orice condiții sau pentru o doamnă să aibă o coafură impecabilă dacă ședința foto profesională o realizăm în aer liber. Putem face vânt, zăpadâ, fundaluri naturale și în studio, orice este posibil în postprocesare și în funcție de bugetul disponibil al proiectului.

Se pot realiza ședințe foto individuale sau ședințe foto de familie, fotografii artistice , fotografii regizate, posing, sau fotografii naturale cu indicații tehnice minimale.

Fotografiile pe care le vei primii la final din cadrul ședinței foto vor fi editate toate (la nivel elementar) iar cele care îți plac cel mai mult le voi edita avansat (riduri, fire de păr rebele, dinți albi, ten curat, etc).

Acum este important să conștientizezi că minuni se pot face într-o anumită limită de bun simț, dacă ai părul nearanjat așa va fi și în fotografii, machiajul realizat bine tot așa va fi în poze, dar un dinte lipsă se poate clona în imagine ;).

Îți dorești o ședință foto și câteva fotografii să le ai imediat pe telefon să le arăți prietenilor? sigur se poate. Îți dorești fotografii pe hârtie fotografică? sigur că le putem printa.

La finalul ședinței foto profesionale vei pleca cu zâmbetul pe buze și câteva fotografii ale tale, portrete corporate, sau fotografii profesionale de familie de pus în ramă pentru cel puțin câțiva ani.