Ședință Glamour Beauty Fashion

Ședință foto cu model profesionist în Soho Studio.

Nevoia de fotografii fashion, fotografia de portret în studio sau fotografii de branding personal.

De ce am nevoie de acest gen de fotografii? O fotografie de portret realizată într-un mediu bine stabilit, clară, regizată, posing, controlul luminii şi al umbrelor, totul bine stabilit pentru ca tu să ai fotografii care te pot ajuta enorm în mediile sociale. Fiecare sesiune foto este gîndită şi concepută pentru a evidenția ceea ce îţi doreşti şi ce vrei să transmită imaginea ta: frumuseţe, forţă, feminitate/masculinitate, încredere și personalitate.

Fiecare şedința foto de portret glamour beauty fashion este adaptată cerinţelor tale, vom scoate în evidenţă trăsăturilor tale fizice frumoase, faţa ta din perspectiva care îţi place, vom ascunde partea care nu îţi place, exact aşa cum îţi dorești să fii în imaginea transmisă.

Fotografia glamour beauty este despre tine nu despre haine şi accesorii, este despre posing, despre ceea ce vrei să vadă clienţii sau prietenii tăi. Este de preferat să realizăm o sesiune foto glamour beauty în studio şi nu într-un mediu în care nu avem linişte, cameră dedicată pentru schimbare garderobei sau pentru machiaj. Este obligatoriu să acorzi suficient timp pentru o astfel de şedinţă foto beauty şi să fii stilizată ca scoasă din cutie, fotograful nu se va ocupa de aranjarea părului, corecţii de machiaj sau alte detalii asemănătoare. O sesiune foto glamour este doar pentru tine şi este doar despre tine, aşa cum vrei să te reprezinte în mediile sociale.

Cum decurge o şedinţă foto de beauty

Înainte de ședința foto este foarte important să stabilim împreună vestimentația, accesoriile şi alte detalii privind locaţia sau tema pe care le vom folosi. Este recomandat să te simţi fără constrîngeri şi liberă în exprimare pentru a te putea relaxa în noua ta imagine transformată. Sunt sigur că îţi doreşti ca în această zi specială să devii cea mai bună versiune a ta, vei avea nevoie de servicii de machiaj profesional, o persoană cu simţ artistic şi creativ care te poate ajuta în exprimare și posing adecvat temei, aceea persoană care te poate vedea cu ochi critic şi înţelege scopul şi targhetul tău.

Fotografiile de la şedinţa foto 

Vor fi predate doar cele mai reușite fotografii, acestea se vor edita la nivel avansat, vor fi corectate riduri, culori, ten, fire de păr care nu îşi au rostul. Fiecare fotografie va avea aceea unicitate şi se va ridica la un nivel înalt de calitate. Imaginile se predau în format jpeg, la nivel de calitate maxim dar şi în varianta pentru social media, pentru Facebook, Instagram, etc.

Emoţiile de la şedinţa foto se vor vedea sau nu în aceste imagini, insă dacă putem avea încredere între noi putem creea acel ceva și poza după poză te vei simţi ca un model profesionist. A fii model profesionist nu este ceva imposibil dacă te simţi bine cu tine sigur vei arăta bine în aceste fotografii. Pe măsură ce şedinţa foto se derulează te vei relaxa şi putem face nişte cadre nebune sau inedite la care nu ne-am gîndit niciunul înainte. Starea de bine şi relax va veni de la sine, te vei vedea pe tine cu alţi ochi, chiar arăţi foarte bine, te vei redescoperii în ipostaze noi pe care nu le credeai posibile înainte.

Echipamentul de studio

Echipament folosit din trusa proprie, format din body Nikon alături de obiectiv 50mm reglat la diafragmă f8, schema de iluminare compusă din 3 lumini, lumină principală, lumină de fill și lumină de background.

 

Luminile folosite au fost Elinchrom cu softbox amplasat în dreapta față sus, alt softbox dreptunghiular amplasat în partea stângă în lateral și o lumină cu midificator tip snoot pentru ilumnarea fundalului la un nivel dorit.

 

În câteva fotografii am folosit și panou reflexie pentru atenuarea umbrelor.

Fotografii realizate alături de colegii de de la RGB Photography în cadrul cursului de fotografie avansată.

 

Model Ioana Braniste, model profesionist.

Scroll to Top