Ședința foto Parc Grădina Icoanei

Şedinţă foto de zi și de noapte în Parc Grădina Icoanei

Şedinţă foto, fără posing și zîmbete naturale în natură.

Cum am reușit să facem aproape toate fotografiile să arate natural?

Ziua a început cu o experiența neplăcută pentru miri, tăiatul buletinului (ei avînd deja bilete de avion rezervate și vacanța plătită, vă imaginați surpriza!:) care a făcut ziua să nu înceapă cu dreptul. Ziua nunții este și așa plină de emoții numai de asta nu era nevoie însă după cununia civilă și cununia religioasă emoțiile s-au diminuat mult, am ajuns la restaurant unde binențeles toți s-au relaxat și asta se vede în multe imagini.

Se poate realiza o ședință foto noaptea? Una din întrebări și una din fricile fotografilor de eveniment.

Binențeles că se poate orice, doar să îți asumi rezultatele și să ai încredere. Comunici cu mirii în permanență, le arăți fotografiile pe care le faci ca să primești feefback și vei știi dacă este pe gustul lor sau nu și dacă reacționează pozitiv.

Cheia este să putem intra cu toții într-o stare de relaxare, să transmiți siguranță și încredere, să existe o permanentă comunicare între fotograful de eveniment și mireasă în special sau mire în cazuri particulare :). Dacă știi ce faci iar mirii sunt deschiși și comunicativi va ieși cu siguranță ceva frumos.

 

Grădina Icoanei este o locaţie ideală pentru ședințe foto?

Locația este excelentă din unele puncte de vedere, este în stare foarte bună, renovată de puțin tinp, curată și întreținută, dar foarte important este ora aleasă, fiind un parc este plin de copii.

Locuri de parcare deși sunt puține lângă parc, se găsesc mai nou și cu plată, dar se găsesc.

 

Aici am realizat cateva cadre naturale cu Mariana şi Bogdan în câteva locuri în care nu erau copii care să dea peste noi.

Întîmplarea face să ajungem la restaurant Gargantua Parc mai devreme cu o oră, așa că ce poate fi mai potrivit decît să facem fotografii fără stresul invitaților și al așezării la mese.

 

Ședință foto în natură, fotografii lîngă copac, ședința foto în parc, fotografii de portret noaptea?

La toate întrebările mireasa a spus DA!

Atunci să începem.

Mariana: Unde stăm? Cum să ne așezăm? Unde să stăm?

Eugen: Hai să începem chiar aici pe alee, voi mergeți încet pe alee spre mine, eu mă duc mai în față și vă fac semn, vorbiți pur și simplu între voi, vă uitați unul la altul și eu vă fac poze, este ok?

Mariana: Desigur, ce simplu este!

Eugen: Au ieșit căteva imagini frumoase, hai să vedeți!

Mariana: Acum suntem mai bine și se vede în fotografii! Unde mai facem? Hai lângă pomul acesta! Of este pământul moale aici.

Eugen: Desigur, puteți sta unul în brațele celuilalt, doar încă mai sunteți îndrăgostiți nu? Îi poți spune lui Bogdan că a rezistat la toată slujba și este un scump!

Eugen: Bogdan lasă geanta din  mînă că nu o fură nimeni de lîngă noi. Ce ai în ea așa de prețios?

Bogdan: Comisionul tău!

Eugen: Hai să lăsăm comisioanele la o parte acum și să ne distrăm!

Mariana & Bogdan: Răsete și chicoteli.

 

Exact interacțiunea de care avem nevoie! Super, este minunat cînd vă simțiți bine și relaxați, se va vedea în toate fotografiile de cuplu!

Mulțumesc Mariana pentru naturalețe și mulțumesc Bogdan pentru încredere și pentru că ai intrat în joc!

Scroll to Top