Ședință foto la Palat

Şedinţă foto la Palatul Ştirbei

Plănuiți să vă organizati ședința foto la Palat? Iata avantajele de care vă veți bucura ca un prinț și o prințesă în timpul ședinței foto!

Ședința foto am realizat-o la palatul Știrbei, cu tot alaiul de rigoare au ieșit însă câteva fotografii minunate în care am surprins ținutele, emoțiile și veselia atât pe pavilionul Prințesa Maria dar și la intrarea în palatul Știrbei.

Îți dorești o sedință foto de prințesă? Atunci totul va fi o experiență cu adevarat specială și spectaculoasă, veți avea amîndoi  fotografii profesionale parcă desprinse din revistele de modă, cu rochii pentru prințese!

Palatul Știrbey este cel mai vast domeniu pentru evenimente din România.

Parcul are o suprafață de 24 ha, arbori seculari de peste 400 de ani, un superb lac interior și o deschidere către lacul Buftea. Aici aveți la dispoziție 7 locații pentru organizarea evenimentelor private sau corporatiste.

Avem liberatea să alegem multe locuri în natură

Imaginația voastră împreună cu experiența mea ne va aduce mai aproape de imaginea perfectă de prinți și prințese. Vă doriți ședința foto într-un loc luminos înconjurați de natură? Poate îți dorești o plimbare cu barca sau fotografii ca o prințesă ce pășește pe treptele Capelei Sfînta Treime din curtea domeniului Știrbei. Nu-i așa ca vă ve-ți simți ca făcînd parte din categoria înaltei societăți ? Și voi vă puteți poza și umple inima de un sentiment de bucurie în aceste locuri frumoase cu istorie.

Și aici la Palat, ca în multe locuri de acest fel când prinzi o zona liberă și potrivită pentru fotografii bune de album îl ocupi instant. Așadar Mădălina s-a așezat imediat la poză lăsîndul pe Adrian să se uite la ea cum se distrează. Am pus efectiv stăpînire pe intrarea în Palat, am blocat holul pentru cîteva minute bune. Chiar dacă scaunul de la intrare nu era chair demn de Palat, era de pe vremea cumunismului iar pereții aveai impresia că vor veni peste noi, am scos cîteva cadre cu Mădălina relaxată și veselă. Adrian deja nu mai avea chef de poze, o reacție normală pentru o zi plină și avînd după noi o parte din alai care vroia neapărat să aibă fotografii cu mirii de la Palat.

O plimbare pe alee este potrivită pentru poze?

Orice ocazie de a face fotografii relaxate și de avea imagini în locuri cît mai diferite este fructificată de un fotograf profesionist. Imagini curate și luminoase, culori bogate, vii, totul fără regie sau posing, vor aduce acele zîmbete pe care ni le dorim și noi fotografii de eveniment și care sunt realizate special pentru voi mirii noștrii. Emoțiile voastre la privirea albumelor de nuntă și rememorarea eveniemntului sunt o bucurie și o satisfacție a lucrului bine făcut, sunt confirmarea și carburantul care ne duce în continuare către viitorii miri. Calitatea și lucrul bine făcut, bucuria voastră sunt speciale și apreciate de mine.

Pentru a face fotografii nuntă spectaculoase  este bine să vă simțiți confortabil în acest rol de prinț și prințesă, chiar dacă nu ați mai pozat, sau aveți impresia că sunteți antitalent nu este absolut nici o problemă. O ședință foto la Palat vă va aduce cu siguranță sprijinul emoțional de care aveți nevoie, vom face multe fotografii pe care vi le voi arăta pe loc chiar atunci ca să vă dau încredere în voi că sunteți frumoși așa cum sunteți voi.

Fotografii pe alee, fotografii în mers înconjurați de natură, orice loc este potrivit atît timp cît vă doriți aceste fotografii.

Să vă bucurati pur și simplu de tot cea ce vă înconjoară, aveți alături prietenii cei mai buni, sunt acolo pentru voi și nașii, totul este despre voi, este povestea voastră, fiți cît mai relaxați posibil pentru a fi cît mai naturali în fata camerei!

Pavilionul Prințesa Maria

Aici am făcut cîte fotografii într-un loc de vis cu o vedere splendidă a lacului interior, pe ponton și zona centrală a acestuia. Aici este un spațiu ceva mai mare și vă puteți așeza atît voi cît și o parte din invitații voștrii, este loc pentru aproximativ 10-20 de persoane.

Un spațiu potrivit pentru fotografii cu luciul apei în spate și natura din imediata apropiere a pontonului ce traversează lacul spre capela „Sfânta Treime”.

Pavilionul Prințesa Maria este amplasat într-un loc de vis cu o vedere splendidă a lacului interior al domeniului, cu ponton și terasă, în imediata apropiere a podului ce traversează lacul spre capela „Sfânta Treime”
Pe terasa locației înconjurată de natură se poate organiza BBQ, loc de joacă pentru copii și chiar photo corner.

Scroll to Top