Ședință foto familie Parcul Tineretului

Ședință foto familie în natură, Parcul Tineretului

Fotografii de familie în natură într-o atmosferă feerică de toamnă 

Ședință foto familie realizată în Parcul Tineretului, aproape de aleea principală într-o zonă deschisă, curată, unde am reușit să mă folosesc de fundalul perfect, fără ceva regizat. Natura mi-a oferit din plin culoare, căldură, un soare difuz și plăcut ce mi-a permis să surprind frumos zâmbetele relaxate de pe fețele celor trei membri, pe covorul natural din frunze ruginii.  A fost de-a dreptul mirific.

Au ieșit multe fotografii superbe. Naturalețea și relaxarea se văd în fiecare imagine. Propun la ședința foto familie cu copii mici, până în 8 ani, să fie ca o întâlnire la joacă. Așa, copiii nu se simt presați sau obligați sa facă ceva. Doar participă curioși, în mod natural, la ședința foto.

Cu toate acestea, a fost un pic dificil  să îl cooptăm pe cel mic, pe Luca, să vină la poze. Însa, întinderea de frunze colorate și spațiul imens, numai bun de alergat l-a făcut pe Luca sa explodeze de fericire. Moment prielnic pentru mine. Am primit cadou, la un moment dat și o ,,ploaie de frunze”. Mulțumesc binevoitorilor! Exact la momentul potrivit pentru a întregi cadrele magice.

Ședința foto de familie, într-un cadru de picnic, nu se putea să nu aibă și o șampanie. Nicu i-a făcut o surpriză  Adinei și a adus coșul de picnic cu  pahare, șampania deja răcită, covorașul de iarbă verde și voia bună. Am surprins câteva șoapte romantice la ureche, glume, râsete și bucurie.  Sunt extrem de încântat sa fotografiez cupluri în care partenerii se iubesc și familii fericite. Copiii veseli care zburda liber, mă încarcă cu energie. De aceea iubesc fotografia. Îmi aduce alături momente fericite și oameni frumoși. 

Echipament folosit la şedinţa foto Parc Tineretului

Pentru curioși, am folosit:

Echipament marca Nikon cu obiectiv clasic 85mm f1.4, blitz speedlight montat pe umbrelă și modificatori lumină.

Scroll to Top