Fotografii inainte de cununie

 

Prima ședinţă foto exact la biserică, chiar la biserica Sfântul Elefterie din București

Şedinţă foto de cuplu, naturalețe chiar și puțin posing, totul relaxat, timp berechet.

Ce puteam să facem înainte de oficializarea cununiei religioase? cîteva fotografii plăcute și luminoase! Soare aveam chiar mai mult decît era necesar însă întrucît nu este negociabil, ne adaptăm și cu căldura verii nu?

Fotografii de cuplu clasice bune de pus pe desktop sau în ramă, fotografii cu nașii, fotografii cu părinții și binențeles fotografii cu invitații.

Lipseau motanii care să aducă verighetele, mirii mei fiind iubitori de pisici au fiecare pisica lui. Chiar au făcut repetiții, însă binențeles că în ziua cea mare motanul ales nu a mai avut chef așa că….. a rămas singurel acasă, lăsînd verighetele să le aducă la altar altcineva.

Intrarea în biserică poate fi o locaţie bună pentru ședințe foto?

Uneori da uneori nu!

Depinde foarte mult de ora la care începe slujba, de soare, de curățenia locului și de dispoziția tuturor. Este preferabil să nu aveți soarele în ochi, este tare neplăcut să stai la poză cu ochii aproape închiși din cauza soarelui nu? Dacă fotograful îți mai dă și cu blițul în ochi este maxim!

Cel mai bine este undeva la umbră, nu doar pentru  mine ca fotograf de nuntă dar să recunoaștem este bine pentru toată lumea.

Cum am ajuns aici? Val vartej…pe fugă, ca de obicei trebuie să fim înaintea invitaților și dar în special a mirilor, noi echipa fotograf-cameraman de nuntă.

Locaţia este simplu de găsit, taxele nu sunt la la fel de prietenoase pentru nași!

Biserica se află vis-a-vis de Opera Națională București.

Biserica Sfântul Elefterie Nou este o biserică ortodoxă din centrul capitalei. Aflată pe strada Sfântul Elefterie, numarul 1, în sectorul 5 al Bucureştiului, biserica poartă hramul atât al Sfântului Mare Mucenic Elefterie prăznuit pe 15 decembrie, cât şi hramul Sfântului Mare Mucenic Gheorghe prăznuit pe 23 aprilie.

Aici am realizat cateva cadre în plin soare cu Oana și Larry pe treptele intrării în biserică. Fotografii clare și luminoase doar cu mirii … dificil de surprins. Cum pleca un invitat de lîngă miri, hopa imediat veneau alți doi invitați sau un grup să le fac o poză bună de rememorat peste ani.

Ședința foto pe bune unde credeți că puteam să o facem?

Binențeles că aici   la palatul M.

Înzestrați cu umbrele colorate pentru amuzament, una mai colorată ca alta, a ieșit o nebunie de ședință foto de nuntă.

Mulțumesc Oana pentru răbdare și Larry pentru momentul acustic :)+ implicare, implicare și cîteva repetări de posing la palat!

Scroll to Top