Roxana & Sorin

O petrecere în familie, cununie civilă  Roxana și Sorin la Phoenix Cernica.

Evenimentul a început excelent, cu o cafea bună la malul lacului, într-o atmosferă relaxantă. Am ajuns cu 20 de minute înaintea tuturor. Cîțiva norișori și puțin vînt dar o briză de aer curat specific la malul lacului Cernica și  muzică bună de ambient.

Am ajuns mai devreme decît de obicei, evenimentul a fost sîmbăta, lipsa traficului din București și începutul vacanțelor este minunat.

Ajuns la locație am încept să caut un loc de parcare la umbră, fiind convins că voi găsi ușor, însă nu a fost chiar așa. Fiecare locație are locuri pe care le rezervă pentru invitați sau pentru cei în trecere însă eu nu eram în nici una nici alta așa că am mutat mașina de cîteva ori la indicațiile personalului ce răspunde de parcare.

Pe marginea lacului am avut o surpiză, mai multe locuri amenajate pentru oficializarea cununiei civile.

Întreb cîteva persoane care se grăbeau cu aranjatul meselor, dacă cunosc mirii, numele de familie știind ora oficializării, după cîteva priviri nedumerite și multe întrebări aflu care este posibila locație pentru mirii mei.

Oricum știind că am venit puțin mai devreme aveam de gînd să fac o tură prin zonă să văd unde ar fi locațiile potrivite pentru o ședință foto de cununie.

Așa am descoperit că sunt multe locuri potrivite, pe malul lacului există un ponton, o zona cu umbră cu lacul în fundal și puțin stuf, o zonă destul de deschisă la umbră cu verdeață în spate,  piscina cu o reflexie impecabilă la care am și realizat cîteva fotografii de cuplu. Mă gîndeam ce imagini extraordinare aș face aici dacă petrecerea intra puțin în noapte, beculețele ar fi aprinse și ar fi ieșit un efect wonderful. Înarmat cu încredere și dorința de a face ceva frumos și relaxat m-am dus către zona de măsuțe și m-am bucurat de acest timp extra la o cafea bună.

Nici nu termin bine cafeaua și în timp ce așteptam nota de plată îmi sună telefonul !

– Salut Eugen, noi am ajuns tu ești aici? Sorin

-Da sunt aici, la o cafea, mă ridic în picioare să ne vedem…! Eugen

-Acolo vom face cununia civilă îmi arată Sorin, avem aici și cîteva mese rezervate!

-Ok, mă duc să aduc echipamentele și vă fac cîteva poze acum înainte de cununie ok? Eugen

-Hai la masă întâi, să vină și invitații că suntem puțini! Sorin

 

Uite așa a început evenimentul cu reuniunea de familie la malul lacului Cernica, la restaurant Phoenix.

-Vreți să vă fac cîteva poze acum, înainte de cununie? Eugen

-Unde aici? Stai să îmi dau puțin cu ruj! Roxana

-Hai la pozat Sorin! Eugen

-Ce să fac, cum să stau? Sorin

– Aranjeazăte la vestă, mai avem timp? Eugen

-Hai că m-ai prins! Unde mă uit, la tine? Sorin

-Relax, ideal la viitoare ta soție. Arătați super amîndoi! Eugen

 

Ne pregătim de cununie, mirii și nașii sunt pe covorul roșu.

Emoții, zîmbete, ofițerul de stare civilă nici nu începe bine să prezinte povestea că surpriză…..

O rafală de vînt face ca arcada albă din lemn împodobită cu flori și tulle pleacă de lîngă mine și se duce direct către miri, noroc că am fost pe fază iar Sorin la fel și reușim amîndoi unul de la un capăt celălalt de la alt capăt să o prindem înainte să lovească pe cineva și o împingem la loc.

Multe zâmbete și o atmosferă relaxantă au dus la realizarea unor fotografii curate și luminoase, imagini emoționante, cîteva lacrimi de bucurie, cea mai frumoasă atmosferă pentru o cununie civilă fără stresul de eliberare al sălii specific evenimentelor din sectoarele capitalei. Aici în aer liber nu te zorește nimeni să ieși afară! Nu sunt fotografi care se bagă în față ca să vîndă ceva!

Cununia în sine nu cred că a durat mai mult de 10 minute, mai mult a durat pînă s-au așezat la locurile lor toți invitații. Fiecare dorea să vadă cît mai de aproape, așa că rândurile din față au fost ocupate primele.

Majoritatea telefoanelor au fost pornite, fiecare filmând din ce unghi a reușit, va ieși un colaj video destul de interesant :), mai ales momentul în care a plecat arcada peste noi.

Dacă dorești să știi răspunsul la întrebarea cât costă fotograful pentru cununia civilă , găsești aici informații.

Ședința foto pe malul lacului Cernica la Restaurant Phoenix

După oficializarea cununiei ne-am retras la umbră cu toți invitații și am început să facem pozele clasice de familie și pentru prietenii apropiați.

Pentru cine nu știe locația oferă o sumedenie de locuri bune pentru ședințe foto, fotografii de familie într-o atmosferă caldă, imagini naturale. Cernica este foarte aproape de București,  Waze știe drumul la perfecție, mai complicat pentru cei care încă nu l-au descoperit!

Restaurant PHOENIX Oaza de liniste la care ai visat intotdeauna, Complexul Phoenix Cernica este situat pe malul lacului Cernica, la doar 15 km in afara Bucurestiului. Conceput ca un remediu la viata agitata si stresanta a orasului, locatia este perfecta pentru o evadare din zgomotul si traficul care iti inunda viata constant. Complexul iti ofera mixul ideal de relaxare si diversitate.

Cu un farmec unic si modern, Phoenix Cernica iti pune la dispozitie un restaurant impresionant ce poate acomoda 300 de persoane si o terasa spectaculoasa situata pe malul lacului. In plus, ofera si cazare in camere confortabile, modern mobilate, dotate cu facilitati de ultima generatie.

 

Aici am realizat cateva cadre interesante cu Roxana şi Sorin pe malul lacului. Sunt cîteva locuri frumoase, fotografii pentru îndrăgostiți, zone cu  umbră dar şi la piscină. Restaurantul pune la dispoziţie multe zone în aer liber bine întreținute unde care se pot face şedinţe foto în liniște, însă binențeles trebuie ca și vremea să ne fie un aliat.

Multe imagini naturale, uneori cu posing relaxat, cîteva cadre propuse şi puţină implicare au dus la multe imagini frumoase, curate,  instantanee foarte iubite ce sigur vor fi apreciate în timp.

Mulţumesc Roxana pentru zîmbetul tău și Sorin pentru implicare!

Scroll to Top