fbpx

Ramona & Claudiu

Fotograf pentru imagini cu emoție cununie civilă.

Fotografii dragi pentru oameni frumoși.

Evenimentul s-a desfășurat la Oficiul de stare civilă sector 2 din București situat în Parcul Obor din București. O zi insorită cu agitație și multe emoții, pentru Ramona & Claudiu.

Pentru cei care au mai avut ocazia să participe la astfel de evenimente la sectorul 2 știți detaliile. Pentru cei care sunt curioși vă pot spune că aici există deja fotograf care fără să te întrebe si fără să îți ceară acordul (normal) va face poze la evenimentul tău intim și chiar va avea tupeul să ți le vândă chiar dacă ai lângă tine echipă de fotograf și cameraman profesionist.

O altă notă mai este felul în care se desfășoară momentul de după oficializare, servirea invitaților cu o bomboană sau un pahar de șampanie se va face in incăperea alăturată pe repede înainte, pe aici se face accesul în sala de eveniment dar și ieșirea astfel încât vei fi incomodat de un frecuș dute vino aproape permanent printre invitații tăi.

Fotografii se pot face afară pe scări sau în parc, însa te vei lovii de posibile ambalaje / confetti abandonate pe jos de la cei dinainte, în parc sigur găsești un loc mai ferit și potrivit pentru o mică ședință foto de cununie.

Scroll to Top