fbpx

Raluca & Sebastian Ședința foto

Locații ședință foto București, în curte la Ateneul Român

O nuntă elegantă în ton cu Raluca și Sebastian la Hotel Marshal Garden.

O clădire istorică cu o arhitectură deosebită şi aflata într-o stare foarte bună la acel moment.

Unde putem face ședința foto dacă suntem în București?

Ședința foto din ziua nunții este cea mai importantă atît pentru miri dar și pentru nași fiind singurul moment din povestea de iubire în care avem ocazia să facem cele mai frumoase fotografii de album, fotografii emoționante și de poveste, într-o locatie superbă. Locație aleasă din timp pentru ședința foto care să transmită o parte din carcaterul și atenția la detalii pe care o are și Raluca și Sebastian. Miri de poveste, doi oameni plăcuți de la prima vedere, deschiși, veseli și foarte comunicativi, o plăcere pentru orice fotograf de nuntă.

Pentru oameni elegeanți și boemi este o locație ideală. Ateneul Român este un loc perfect pentru sedința foto de nuntă. Un loc ce arată foarte bine, un loc ce caracter puternic, cu o gratie unicat pentru iubitorii de operă și nu numai.

O construcție cu coloane foarte înalte care te introduc într-o atmosferă de pe vremea romanilor. Cladirea arată divin, fiind realizată într-o combinatie de stil neoclasic si eclectic, multă marmură crem, spații mari, ideale pentru ședințele foto la care participă mulți invitați.

Să facem o ședință foto  în interiorul ateneului ar fi fost ideal, din păcate la cel moment ateneul era închis.

Momentul ales

Aici provocarea a fost să găsim un moment fără turiști, practic ne călcam pe picioare cu aceștia, însă am avut rabdarea și încrederea că vor pleca în scurt timp și ne vom găsi o poziție potrivita pentru sedinta foto. Ideal este sa poti face sedinta foto in alta zi sau intr-o locatie cat mai apropiata de biserica ca sa jungem la timp conform planificarii. Un alt chalenge este sa realizăm fotografii bune la nivel profesional nu doar cu mirii insa si cu invitatii, de multe ori la miri acasa sunt deja cei mai buni prieteni care isi doresc sa aiba si ei fotografii memorabile din locatia sedintei foto.

Binenteles ca si la acesta nunta, mirii au inteles avantajele si au ales o echipa foto profesionista formata din 2 fotografi. Asa am reusit sa realizam fotografii de portret foarte apreciate, pentru o mare parte din invitatii prezenti atat la sedinta foto cat si la restaurant.

Scroll to Top