fbpx

Raluca & Sebastian Hotel foto

O nuntă elegantă în ton cu Raluca și Sebastian la Hotel Marshal Garden.

Evenimentul a început cu pregătirile, de data aceasta în camera mirelui, a lui Sebastian.

Când am ajuns am fost plăcut surprins să găsim deja băieții pregătiți de distracție, relaxați pe balcon la o țigară/trabuc, glumeau și întrebau din când în când cât mai este până la petrecere.

– Ce puteam să facem acum? Sebastian era deja îmbracat, bărbații de onoare la fel, deja fierbeau și ne luau la întrebări facem și noi niște poze?

-Binențeles am răspuns! (echipa foto)

-Mireasa nu este gata! se vede un căpșor zâmbitor prin ușa întredeschisă. Vă anunțăm când puteți veni! pentru ședința foto(domnișoara de onoare).

-Avem minibar nu? întrebă unul din cavaleri.

-Normal! (alt cavaler)

– Hai să ne facem de cap!

Au scos din minibar ce au găsit și uite așa am realizat câteva fotografii cu băieții duri ciocnind simbolic cu ministicluțele de wiski.

I-am rugat să se aranjeze la oglindă așa de poză, apoi am făcut câteva cadre pe balcon la o țigară de așteptare. 

Deși era un soare afară totuși atmesfera era apăsătoare, veneau nișye nori negrii, bine că evenimentul era tot acolo ăn hotel, trebuia doar să mergeme la slujba de cununie și apoi dacă era frumos la Ateneu pentru ședința foto.

Între timp a apărut și Nașul, acesta a aranjat puțin costumul lui Sebastian (de poză) și i-a oferit câteva sfaturi ca între bărbați și încurajările de rigoare.

Au ieșit câteva imagini naturale cu emoție și cu Sebastian care era dornic să aibă și el câteva fotografii de portret de la nuntă (doar cu el). A venit tiptil și una dintre domnișoarele de onoare să ne anunțe că mireasa este gata și ne poate primii…, abia acum.

Și la acest eveniment am făcut echipă cu un fotograf profesionist de eveniment binecunoscut în București. Întrucât aici nu am reușit (la cerere) să ne împărțim și să fim fiecare în altă cameră (Mire și Mireasă) am fost nevoiți să facem amandoi fotografii aproape în același timp, ori la unul ori la altul. Folosind doar idei și abordări diferite sau unghiuri și obiective cu diferite focale.

Binențeles, la Raluca în cameră domnișoarele de onoare abia așteptau să se distreze, ce poate fi mai minunat decât să avem alături de noi oameni calzi și veseli mereu!

Aici am realizat cateva cadre interesante doar cu Raluca in mijlocul patului, apoi cu Mireasa si domnisoarele de onoare in pat si ulterior putina joaca cu voalul prin camera.

Asa cum bine stim timpul zboara si iata ca apare si mama miresei care binenteles ca isi doreste fotografii cu mireasa, doar amandoua, fotografii unice ce au foarte mare importanta pentru mame. Astfel de fotografii, mireasa cu mama ei nu ar trebuii sa lipseasca din nici un eveniment. Sau o fotografie cu Bunica (mama mamei) cu Mama si cu Mireasa.

Şedinţa foto s-a desfăşurat într-o locaţie foarte frumoasă, în curte la Ateneul Roman din Bucureşti.

Scroll to Top