fbpx

Prezentare de modă Romexpo

Fotografie fashion, fotografii lansare de colecție, fotografie de revistă într-o locație inedită Romexpo în București. Fotografiile rochițelor și accesoriilor se adresează în special creatorilor și designerilor de îmbrăcăminte ce au nevoie să își prezinte creațiile unicat sau de serie.

Tot aici putem include şi fotografiile realizate în special pentru make-up şi coafuri deoarece există foarte multe cerințe din partea celor care doresc să își creeze un portofoliu specializat. Pentru realizarea acestor imagini este preferat studioului nostru care vă pune la dispozitie spații generoase pentru modele, make up, haine și restul activităților.

Cine este Kidissue ? Moda, fashion, colecția nouă, materiale de calitate, totul într-un singur loc.

Locul în care iau naștere haine cu design unic, adaptabile și croite într-un mod unic, reglabile și extensibile folosind materiale de cea mai bună calitate pentru copii, toate acestea reprezinta KIDISSUE – hainute extensibile si reglabile pentru copii.

Cu ocazia acestui eveniment Kidissue făcea parte din expozanți.

Emilia Ispas se pregătise cu o mulțime de rochițe și accesorii gata să primească clienții în cele 3 zile de expoziție.

Am găsit un loc potrivit în care să îmi las echipamentele în siguranță, ferite de agitația zonei și am început să le fac fotografii copiilor care așteptau cu nerăbdare să înceapă prezentarea încolonați.

Colecția lansată cu această ocazie poartă numele de Maravillosa.Fiecare model a coborât treptele și a prezentat produsul într-un stil propriu, piruete, inimioare, zâmbete sau lacrimi de emoție. Cei foarte mici au fost însoțiți de mămici, binențeles că și doamnele erau îmbrăcate într-un stil inconfundabil de Emilia, care a avut grijă ca fiecare detaliu din garderobă să fie exact în locul perfect.

În încheiere, modelele alături de Kidissue au realizat un tur interior în pas vioi cu țopăială si mulți pupici virtuali oferiți celorlalți expozanți și clienților din apropiere.

Am făcut câteva fotografii relaxate de grup în care am surprins emoțiile și nerăbdarea întregii echipe participante la această lansare fashion.

Multumesc si pe această cale Kidissue pentru invitația de participare.

Ce este fotografia de fashion

Într-un singur cuvînt o variație de la fotografia de portret axata pe anumite elemente.

Scopul ședinței foto dictează tonul aici.

Unii creatori de modă doresc fotografiil de catalog realizate în studio sau fotografii reprezentative prin care prezintă o anumită colectie de haine.

Fotografiile de fashion pot fi folosite atît pentru prezentarea în mediul online, doar pe site-ul creatorului de modă în magazinul de prezentare fiind printate pe bannere sau în orice mediu în care brandul dorește să își facă cunoscută noua colecție. De regulă aceste fotografii sunt făcute special și adaptate de către fotograf sau editor la mediul final în care acestea se vor folosi.

Uneori este nevoie de fotografii foarte bine realizate la nivel de detaliu, cromatică și pozing astfel încît cele mai bune și rapide rezultate se obțin doar înt-un mediu controlat, studio foto. Aici avem timpul necesar, luminile, spațiul pentru logistică și machiaj, respectiv spațiu pentru recuzită, coregraf, designer, etc. Selecția de fotografii reultată se va prelucra la nivel avansat și se va livra în formatul dorit.

Fotografiile fashion se pot realiza binențeles și în alte locații, în afara studiolui, mai ales cînd există o tematică și atunci cînd trebuie ca mediul exterior să soată în evidență anumite caracteristici ale colecției. În acest caz studioul nu mai este potrivit iar spațiul în care se va desășura shootingul va fi pus la dispoziție de către organizator, designer.

Fotografia în alt spațiu decît în studio va dura mai mult în general și va genera binențeles costuri suplimentare, eventual va condiționa derularea ședinței foto în funcție de vreme sau disponibilitatea locației la data aleasă. Va fi nevoie de camere /spații separat pentru pregătirea manechinelor, makeup, hairstling și pentru tot personalul cu tot cu logistica aferentă.

Scroll to Top