fbpx

Phoenix Cernica

Şedinţă foto la Phoenix Cernica pe malul lacului Cernica.

Şedinţă foto, posing natural și posing relaxat în natură.

După oficializarea cununiei și clasicele fotografii cu nașii, fotografii cu părinții, fotografii cu invitații am ajuns și la momentul cel mai mult așteptat ședința foto de cuplu.

Există o locaţie ideală Phoenix Cernica pentru ședințe foto?

Pentru mirii mei locația este excelentă, amîndoi fiind iubitori de natură și de drumeții. Deși Sorin fiind pasionat de mașini nu a adus și o mașină de raliu, păstrăm totuși gîndul de a face o ședință foto viitoare într-o atmosferă de cauciucuri încinse sau de motoare turate.

Locaţia Phoenix Cernica o poți găsi extrem de uşor întrucît toți invitații știau de Padurea Cernica, cu cîteva excepții fiind invitații ce veneau din provincie. Dar, cu cîteva indicații telefonice a fost ușor de găsit chiar și de către aceștia!

Malul lacului Cernica Oaza de liniste la care ai visat intotdeauna, Complexul Phoenix Cernica este situat pe malul lacului Cernica, la doar 15 km in afara Bucurestiului. Conceput ca un remediu la viata agitata si stresanta a orasului, locatia este perfecta pentru o evadare din zgomotul si traficul care iti inunda viata constant. Complexul iti ofera mixul ideal de relaxare si diversitate.

Cu un farmec unic si modern, Phoenix Cernica iti pune la dispozitie un restaurant impresionant ce poate acomoda 300 de persoane si o terasa spectaculoasa situata pe malul lacului. In plus, ofera si cazare in camere confortabile, modern mobilate, dotate cu facilitati de ultima generatie.

Aici am realizat cateva cadre interesante cu Roxana şi Sorin pe malul lacului. Sunt multe locuri frumoase pentru iubitorii de natură, fotografii pentru îndrăgostiți, zone cu  multă umbră sau de ce nu în plin soare la marginea piscinei. Fotografii la masă, reflexii, nori naturali fără photoshop. Gazon curat fără gunoi sau alte detalii neplăcute. Locația Phoenix Cernica pune la dispoziţie diverse locuri în care se pot face şedinţe foto în natură în apropiere fiind chiar pădurea Cernica, unde desigur se pot găsi cîteva zone speciale pentru cei care chiar vor să fie singuri în pădure. Ședință foto la copac, fotografii amuzante, fotografii tip instantanee.

Gazonul din grădina se prezintă foarte bine întreținut, aleile în stare perfectă, multe locuri de parcare la umbră, deși bănuiesc că seara cînd încep toate evenimentele va fi full.

Phoeniz Cernica, locație tocmai bună pentru ședință foto de toamnă?

Mulțumesc Roxana pentru naturalețe și Sorin pentru relaxare și implicare!

Scroll to Top