Petrecere moț Albert

Botezul „prinţului” Albert, a fost un eveniment special şi drag pentru că îi cunosc pe părinţii lui. Doi oameni frumoși, calzi și calmi care îi sunt alături la fiecare pas.

 

Albert este un baieţel vesel şi plăcut, întotdeauna când îl surprindeam făcând ceva, el râdea chiar si atunci cănd a intrat încet în apa din cristelniţă parcă era într-o comunicare constantă cu divinitatea şi într-un echilibru cu toţi din jurul lui.

Desigur că la această stare perfectă a contribuit preotul ce a oficializat slujba de botez, un preot care transmitea siguranţă şi calm, apropo slujba s-a desfăşurat la Biserica Sfanta Ecaterina.

Era o legatură între Albert şi preot care am reuşit să o surprind în fotografii, pentru aşa ceva îi mulţumesc lui Dumnezeu că îmi permite să le fiu alaturi tuturor părinţilor care apreciază fotografiile mele şi mă angajează să le fiu alături în această zi. Pentru mine este foarte important să ştiu că clienţii mei văd diferenţa şi işi doresc emoţii în fiecare fotografie. Cu toţii ne dorim calitate, seriozitate. siguranţa şi implicare insă cu un cost real. Puţini inteleg de ce costă atâta (mult sau puţin) în realitate un fotograf profesionist de eveniment care lucreaza cu acte in regulă şi oferă garanţie.

Unii ar spune ca este vorba doar de moment, alţii că depinde de experienta, unii se laudă cu ce scule au, iar unii cred că ţine de noroc, binenţeles că putem face cu totii fotografii reusite. Poze reuşite pot să iasă şi cu un banal smarphone, cu un DSLR sau cu o cameră clasică antică pe film făcute de prieteni, cunoştinţe sau necunoscuţi. Să nu uitam de omul din spatele camerei / telefonului cel care doar apasa un buton, acesta face o mare diferenţă între o fotografie uzuală și una deosebită.

Un fotograf profesionist face minuni cu aproape orice echipament are la îndemână şi poate improviza un decor sau studio aproape oriunde şi în aproape orice condiţii. Însă nu le iese tuturor şi nu le iese constant fotografia de calitate, de ce? Pentru ca noi fotografii de nuntă avem nevoie de studiu, cursuri si seminarii, de mult timp investit şi de toate ingredientele de mai sus pentru ca rezultatul final să fie plăcut, sa fie natural la care se mai poate adauga, alegerea momentului si voia divină. Degeaba poţi să ai tot ce iţi trebuie, esti la locul şi momentul potrivit ai setările ideale însă… nu se întamplă acel ceva care să transmită o emoţie acolo.

Va mulţumesc din suflet că aţi ales să vă fiu alături!

P.S. Pentru Marina şi Cristi părinţii lui Albert.

Scroll to Top