fbpx

Petreceri

Fotograf profesionist petreceri București

Ai nevoie de fotografii de la petrecerea ta, fotografii realizate de un profesionsit și de calitate?

Îţi doreşti imagini curate şi care să surprindă emoţie, să aibă acel ceva care transmite vizitatorului siteului tau sufletul petrecerii?

Desfăşurarea evenimentului în cadrul companiei tale, cum a fost petrecerea, echipa de bază, legăturile importante, tot ceea ce este important de prezentat atît pe website-ul companiei, dar şi pentru oamenii care pun umărul la creşterea şi dezvoltarea acesteia prin implicare şi identificare cu valorile acesteia pot însemna foarte mult şi pot aduce o contribuţie pe mai multe canale la succesul companiei tale.

Ce avantaje ai în colaborarea cu un fotograf profesionist de eveniment.

În primul rînd clar vei obţine o experienţă plăcută alături de fotografii curate, luminoase şi care transmit acel ceva pentru care ai nevoie de un artist. Un fotograf de eveniment ştie cum să facă să fie acolo unde trebuie exact la momentul potrivit cu echipamentul adecvat. Este un profesionist pînă la capăt şi poate asigura livrarea de imagini curate şi emoţionante în timp record.

Un fotograf de petrecere îţi poate produce acele imagini care te pot ridica ca firmă şi care pot îmbunătăţi percepţia companiei tale din afară chiar dacă încă nu este foarte cunoscută. O imagine bună face căt o mie de cuvinte, fotografiile ne influenţează alegerile şi percepţiile privind o anumită persoană, o companie mică vs mare şi este primul contact cu ceea ce ne dorim sau ne pot inspira.

Fotograful de petrecere va preda toate fotografiile editate, va realiza editare foto avansată acolo unde este nevoie, totul într-un timp cît mai scurt posibil şi îşi asumă contractual ceea ce promite că oferă, este un profesionist pînă la capăt.

Un fotograf party se va adapta binenţeles cerinţelor tale la care va adăuga creativitate şi experienţa proprie în astfel de evenimente corporate, oferindu-ţi ceea ce cauţi si ceea ce ai nevoie pentru a propulsa compania ta.

Fotograf petreceri

Sunt disponibil în calitate de fotograf evenimente pentru următoarele tipuri de fotografie: fotografie corporate, conferinţe, lansări de modă, tîrguri, fotografie de arhitectură, fotograf şedinţe foto de familie, fotografie de portret, fotografie pentru social media, fotografie de modă, fotografii pe care le pot realiza în Bucureşti, fotografii realizate în Jud. Ilfov şi binenţeles oriunde este evenimentul tău la munte / la mare / pe litoralul Bulgăresc, etc.

Şedinţă foto business

Dacă ai o companie sau nou brand pentru care îţi doreşti o imagine profesională atunci este obligatoriu să ai fotografii de portret business, aceasta este imaginea profesională pe care o vei promova pe diferite canale de social media. Ai nevoie de o imagine impecabilă pe Google, Linkedin, Instagram sau de ce nu chiar pe Facebook sau Twitter?.

Fotografiile de calitate se pot folosii în multiple canale şi scopuri atît pentru apariții în presă cît şi pe site-uri web, pentru CV-ul tău sau oriunde ai nevoie.

Imaginea ta foarte bună va transmite ceea ce doreşti, mesajul tău prin posing, carismă, machiaj, accesorii, îmbrăcăminte,  va  transmite mesajul tău partenerilor de afaceri, concurenţei, prietenilor.

O fotografie de business va duce la crearea unei prime impresii pozitive şi la acordarea încrederii de început în viitoarele relaţii comerciale sau de parteneriat aratînd profesionalism.

Scroll to Top