Petrecerea

https://tazz.ro/bucuresti/trattoria-monza-baba-novac/2422/restaurant?gclid=CjwKCAiAk–dBhABEiwAchIwkRedJPtJFoWLBRRqP5plqwttV2jqT0OlMzLi1sjqT38ysfDI8OTHZxoCz9AQAvD_BwEŞedinţă foto, fără posing și zîmbete naturale în Trattoria Monza Baba Novac.

Cum am reușit să facem aproape toate fotografiile să arate natural?

Ziua a început cu o experiența plăcută pentru miri, reînoirea jurămintelor la biserică. Ce poate fi mai frumos decăt o surpiză din partea nașilor primită la bisercă…

Ați ghicit care era surpriza?

Nu cred, surpriza a fost angajarea unui fotograf la un astfel de eveniment.

Mirii nici nu au știut ce li se coace, s-au pregătit doar așa de bun simț fiind o zi specială fără gătit, coafat și amchiaj profesional.

Cînd au ajuns la biserică au avut plăcuta surpriză să mă vadă realizînd instantanee noi ne cunoșteam deja de la evenimentele trecute.

Mireasa: Bună Eugen, ce faci tu aici, tu te ocupi de poze? Super tare! Ce bine, ce surpriză…..cred că nașa a pus totul la cale, nu mi-a spus nimic….dacă știam .

Eugen: Bună, mă bucur să ne revedem, azi îți voi face alte portrete din acelea care știu că îți plac, iar pe soțul tău îl prind doar așa puțin, nu îl stresez prea tare!

Mireasa: Super!!! Dupa biserică vii și la restaurant da?

Ce se poate face într-o locație ca Tratoria Monza?

Se poate realiza destul de puține lucruri, este foarte aglomerat mereu și ne încurcăm unii pe alții, dar pentru fiecare experiența este alta.

Fiecare apreciază alte aspecte.

Cîteva fotografii ăn curtea interiaoră și cîteva la mese, si gata cu fotografiile.

Să facem cu telefoanele!

 Ședință foto în natură, fotografii lîngă copac, ședința foto în parcul din apropiere?, fotografii de portret.

Scroll to Top