fbpx

Petrecere cu magician

petrecere-13.05.2018-53
petrecere-13.05.2018-36
petrecere-13.05.2018-68
petrecere-13.05.2018-48
petrecere-13.05.2018-84
petrecere-13.05.2018-2
petrecere-13.05.2018-16
petrecere-13.05.2018-17
petrecere-13.05.2018-21
petrecere-13.05.2018-22
previous arrow
next arrow

Fotograf profesionist pentru o petrecere specială la Happy Vivenda alături de Paco Magicianul

Paco Magicianul a adus animăluțele funny (papagal, iepuri, porumbei albi și numere de magie).

Cine are nevoie de un fotograf pentru petrecere?

Părinţii care apreciază calitatea, cei care îşi doresc fotografii profesionale care să surprindă şi să imortalizeze emoţiile copiilor, prietenii, momentele dintre momente, fiecare aniversare este specială mai ales în primii ani de grădiniţă. Un fotograf de petrecere poate să surprindă într-un timp record toată emoţiile, momentele speciale acesta avînd experienţa şi echipamentele adecvate unui astfel de moment.

Ce avantaje ai

În primul rînd rezervarea unui fotograf pentru petrecere îţi asigură liniştea că nu ai nevoie să stai toată petrecerea în picioare  printre copii ca să faci poze, pentru că acesta va prelua sarcina în mod integral. Vei primi toate fotografiile de la party editate şi corectate chiar în aceeaşi zi în funcţie de ora desfăşurare a petrecerii. Un alt avantaj este pentru invitaţii tăi, aceştia vor avea fotografii profesionale cu copii lor şi se vor putea relaxa la fela ca tine, alături de tine la masă la o discuţie nestingherită fără grija fotografiilor cu telefonul printre ceilalţi copii.

Oricum la o petrecere de copii este agitaţie, zgomot, fiecare copil vrea altceva îşi caută partener de joacă sau are nevoie în funcţie de vîrstă de ajutor pentru diversele activităţi. Important este să existe la fiecare loc de joacă un supraveghetor şi animatori care să intervină şi să poată întreţine atenţia copiilor pe toată perioada desfăşurării petrecerii.

Magicianul şi fotograful de la petrecere

Ce am surprins în imagini?

Zîmbete, chipuri schimonosite, emoţii în fotografii, sinceritatea de pe făţuca ficărui copil, modul în care s-a distrat fiecare. Interacţiunea copiilor şi binenţeles momentul sosirii tortului care nu are cum să lipsească. Imagini curate şi luminoase cu mami şi tati langă comoara lor, confetiile din aer, lumănările aprinse, artificiile jucăuşe, într-un cuvînt detalii, experienţa şi satisfacţia fiecăruia.

Decoraţiile de ansamblu ale sălii, detaliile implicării părinţilor, emoţiile trăite şi imortalizate exact la momentul potrivit.

Vei primii şi imagini curate şi luminoase cu invitaţii tăi, binenţeles că majoritatea fotografiilor fiind cu caracter privat nu vor fi publicate de  mine ca fotograf. Fiecare invitat al tău cu siguranţă va avea fotografii de la petrecere pe care le va păstra peste ani şi va rememora cu drag acel moment.

Magicianul a reușit să animeze, să aducă liniștea părinților (doar 30 de minute), ineditul, curiozitatea, în mijlocul copiilor prin numerele sale magice.

Copii ocupați, copii veseli și încântați prin numere de magie noi, realizate profesional și prin animăluțe drăgălașe pe care copii au avut voie să le atingă.

Personalul atent și implicat, o locație usor accesibilă în imediata apropiere a complexului Vivenda Morarilor, in spate la LIDL din Sos. Morarilor, sector 2, din București.

Chiar acel Paco Magicianul de la neatza cu Răzvan şi Dani

Exact, acela!

Demonstrație de magie la Neatza

Oferă un spectacol inedit de magie, trucuri făcute de papagalul Fido si perechea lui Alma, porumbei albi şi iepurele de Martie.

Ce copil nu îndrăgeşte aceste animăluţe? Fotografii cu animăluţele în acţiune, fotografii de portret cu invitaţii la petrecere şi cum au interacţionat cu aceste animale fantastice. Show de magie interactiv, copii interacţionează cu Paco, pun întrebări şi chiar participă la numerele de magie ale lui, totul binenţeles cu blîndeţe şi răbdarea specifică momentului şi vîrstei.

Numere de jonglerie, contorsionism din partea asistentei Bella (iepuraş), porumbei albi, apariţii spectaculoase pentru cei mici după rostirea formulelor magice.

Discuţiile mult aşteptate de către copii cu papagalul nu s-au lăsat mult aşteptate, o întrebare repetată de nenumărate ori, ce ştie să zică?

Ce pot spune papagalii sunt binenţeles cîteva cuvinte uzuale şi amuzante ce fac deliciul tuturor invitaţilor. 

Părinţi,  bunici, copii mici sau mari, un spectacol de magie este bine primit de toţi, binenţeles că au apărut întrebările sensibile dar la care a venit şi un răspuns funny din partea lui Paco Magicianul de la copii atenţi şi cu spirit de observaţie.

Ştiu cum ai făcut trucul acela! 

Ai ascuns bila în mănă… am văzut, am văzut eu!

Ai nevoie de un profesionist care să ştie să relaţioneze foarte bine cu copii de mai multe vîrste atunci Paco Magicianul este un personaj potrivit pentru petrecerea celor mici.

Multe fotografii cu cei mici şi cu cei puţin mai mari au ieşit superb, sărbătoritul a avut plăcerea şi curajul să stea cu un porumbel pe cap. Nu toţi copii vor reuşi să atingă toate animăluţele, aceasta ar fi un stres foarte mare pentru aceste mici fiinţe drăgălaşe, copii se împing, se bagă în faţă să ajungă şi ei, dar cu puţină răbdare fiecare copil va  atinge cel puţin un animăluţ.

Scroll to Top