fbpx

Petrecere Club Cernica

Petrecere pe malul lacului la Club Cernica

Petrecere  la Colonial Club Cernica într-o atmosferă plăcută de vară pe malul lacului Cernica în Salon Glamour. Un salon cu capacitatea între 110 și 200 de persoane, înalt, luminos cu deschidere direct la ponton și o priveliște de vis.

Totul foarte bine potrivit în tematica aleasă: Balonul cu aer cald.

Decorațiile realizate din baloane cu aer, nacela din nuiele cu  balonul  din hârtie confecționate  manual, baloane cu heliu, perete din baloane pentru photocorner și aranjamentele florale, au fost asigurate și de această dată de către Design&Events Concept.

Candybarul a fost ca de obicei, atracția principală alături de fântâna cu ciocolată belgiană. Mulți copii, zâmbete și voie bună, totul acompaniat cu  muzică de calitate.

Cum ajungi la Club Cernica

Pentru cei care încă nu au ajuns aici, Colonial Club Cernica este situat pe malul Lacului Cernica, se ajunge destul de uşor atît din soseaua de Centură a Bucureştiului cît şi din DN 3, Locaţie pe malul lacului înconjurată de natură, practic în pădure la margine, avînt o parcare destul de generoasă şi fiind un loc perfect pentru o ieşeală de weekend.

Locatia este ideala pentru organizarea de evenimente private, petreceri private, corporate sau evenimente speciale.
Clubul oferă trei saloane cu capacităţi diferite:

  • Glamour (capacitate 130-190 persoane)
  • Noblesse (capacitate 150-250 persoane)
  • Luxury (capacitate: 100-150 persoane)

Partea cea mai plăcută pentru o astfel de locaţie este zona de ponton, exact deasupra apei, pe malul  locului se pot realiza multe fotografii frumoase avînd lacul în fundal.

Este o locaţie bună şi pentru cununia civilă în aer liber la malul lacului, locaţia se poate modela după gustul fiecăruia cu  toate accesoriile dorite, scaune, porumbei voltaţi, covor roşu, arcadă din flori sau arcadă din baloane, ideal pentru nunţile catolice.

 

Scroll to Top