Botez Alexandra

Botez Alexandra-1
Botez Alexandra-2
Botez Alexandra-3
Botez Alexandra-4
Botez Alexandra-5
Botez Alexandra-6
Botez Alexandra-7
Botez Alexandra-8
Botez Alexandra-9
Botez Alexandra-11
Botez Alexandra-13
Botez Alexandra-14
previous arrow
next arrow

Botez Alexandra, biserica Sfântul Andrei din Bragadiru.

Alexandra face parte din primele domnișoare pe care le-am fotografiat în cadrul unui botez.

Aici am fost fotograf secundar alături de Livia Popa fotograf pricipal, o dragă prietenă. Livia mi-a acordat încredere, mi-a oferit șansa să fotografiez alături de ea acest eveniment din viața Alexandrei.

Ai nevoie și de fotograf second shooter la botez? Sau mai pe românește 2 fotografi de eveniment? Avantajele sunt nenumărate. Mai multe emoții surprinse în fotografii : mai multe poze din același moment însă din unghiuri și perspective diferite, fotografii cu prietenii, cu părinții într-o locație iar părinții cu bebe în altă locație totul în același timp. Un fotograf poate face fotografii de botez la părinți altul face fotografii de botez la nași totul în același moment, sau unul face fotografii de botez la detalii timp în care alt fotograf face cadre de ansamblu (de sus sau de la distanță) cu toți invitații din biserică sau de afară.

Fotografiile de la slujba de botez au fost realizate în mare parte în lumina naturală disponibilă, la biserica Sfântul Andrei din Sos. Alexandriei – Bragadiru.

Alături de ea am experimentat, am avut răbdare, am testat și am realizat fotografii inedite folosind diverse tehnici și idei pe care nu le puteam pune în practică dacă eram fotograful principal. Am Învățat unde este potrivit să fii pentru a surprinde momentele cheie din cadrul evenimentului și am reușit să ne completăm pentru a avea cât mai multe cadre de oferit parinților și bunicilor, din unghiuri diferite ale aceluiași moment.

Petrecerea s-a desfasurat la Restaurantul Latin în prelungirea Ghencea din cartierul Latin.

O locație plăcută, potrivită pentru evenimente medii.

Echipament de eveniment format din body Nikon și obiectivul profesional 24-70mm f2.8 +blitzul speed light.