fbpx

Nunta

Weddings, cum să nu pozezi dar să arăți bine

Detaliile sunt cele mai importante

De obicei ca mireasă pui accent special pe găsirea rochiei perfecte, dar fiecare detaliu contează, de la buchet, la pantofi până la coafură, machiaj și cercei. Fie că este vorba de o pereche rafinată de perle sau de două cristale subtile care atrag discret privirea, alegerea celor mai bune accesorii pentru ziua nunții poate face ca o zi încărcată și morocănoasă să o simţi și să o trăieşti ca pe o zi însorită și extraordinară. Detaliile chiar fac diferența, eu ca artist cunosc și acord timp și importanță acestui aspect, îmi place să fac fotografii la detalii și în special atunci cînd știu că aceste imagini vor fi apreciate.

Am descris doar  cîteva detalii ca să îți ofer siguranța şi încrederea că ştiu cît sunt de importante toate detaliile, chiar le văd. Știu că sunt multe lucruri pe care îți dorești să le vezi în fotografii, voi ține cont de tot ceea îți dorești. Pot folosi voalul tău să îți încadrez chipul într-un mod interesant în cîteva fotografii care sigur va aduce acel ceva în plus pe care îl apreciezi. Putem folosii reflexiile dintr-un geam sau marmura din locație, un candelabru care să aducă multe luminițe pe fundal, combinațiile sunt nelimitate. Vrei să ai fotografii cînd eşti machiată de un specialist? Sigur că pot veni mai devreme, dar din experienţă ştiu că tu ca mireasă îţi doreşti:
-fotografii de la machiaj  atunci cînd sunt gata!
-fotografii cînd îmi pun accesorii, bijuterii, dar cînd vreau eu!
-fotografii cu mine la fereastră!
– fotografii cu rochia de mireasă!

How to pose for wedding?

Care este una dintre discuțiile uzuale ?
– Mirii: „vrem fotografii care nu sunt forțate, ne place fotojurnalismul. Însă în realitate ne-ar plăcea să să avem fotografii cum au actorii, dacă ne poți așeza în niște poziții ca ei ar fi minunat, dar nu sunt neapărat necesare”.
-Eu: dacă avem timp vom face niște fotografii interesante și veți arăta amândoi ca niște vedete, aproape totul depinde de voi, de relaxare, de timp și de cît de mult vă implicați, eu vă pot ghida și așeza însă este foarte important să vi se și potrivescă posingul pe care îl doriți.

Foarte important pentru fotograf
Să mă asigur că avem în principal fotografiile tradiționale și cele pe care este potrivit să le aveți atît voi cât și părinții voștrii, apoi dacă este timp și printre picături facem și fotografii creative, acel altceva.
Vă voi face fotografii de portret, fotografii de aproape la detalii, fotografii speciale sau orice idee vă trece prin cap pentru voi!
Vrei  fotografii în care să se vadă chimia dintre voi sau imagini cu voi doi de la un anumit moment doar al vostru? binențeles că le facem.

Pentru fotografiile speciale din albumul de nuntă sau din albumul oferit nașilor, la fel nu este cazul să îți faci griji. Eu mă asigur să obțin imaginile potrivite pentru a avea de unde să alegeți fotografiile pentru albume.

Știu că îți dorești  fotografii neapărat cu tine și cu domnișoarele de onoare într-o anumită postură, cum ai văzut pe pinterest sau în altă parte, le vei avea, important este să știu asta din timp. De multe ori socoteala de dinaintea nunții nu se potrivește cu momentul ales, dar sigur găsim timp pentru toate.

Sunt multe întrebări foarte des folosite și care se tot repetă pe buzele multora: „Unde ar trebui să-mi pun mâinile, cum să stau?”
Eu vă voi îndruma doar atît cât să arate totul natural,  este esențial pentru ca fotografia voastră de nuntă să arate natural și relaxat chiar recomandat să fiţi relaxaţi.
Nu vrei nici o sugestie, pozezi natural ? Este ideal să fiți naturali amândoi, aceste imagini și posinguri ar trebuii să aibă sens pentru fiecare și pentru voi ca cuplu, vă reprezintă. Voi intervenii de fiecare dată doar atunci când ceva nu arată natural sau arată nefiresc.

Nu este nevoie să repeți să zâmbești!

Extrem de importantă este comunicarea cu fotograful tău, da este ideal să prind zâmbetul tău, dar fii liniștită, îl voi găsi cu siguranță! Voi surprinde toate emoțiile din ziua nunții, voi petrece alături de voi întreaga zi pînă la sfârșitul petrecerii.
Putem găsi cu siguranță un loc în care să fiți relaxați și care să ne dea acel ceva, un fundal interesant sau care poate să scoată în evidență frumusețea voastră într-un cadru de poveste, aceea fotografie în care veți arăta foarte bine.

De cît timp suplimentar avem nevoie?

Avem nevoie de timp, binențeles, în funcție de timpul disponibil putem face mai multe fotografii, mai multe ipostaze, fotografii diverse, dar asta nu trebuie să fie un impediment, eu mă voi străduii să fac diverse fotografii în funcție de voi doi, de spațiul pe care îl avem, de aglomerație, de ordine, de priorități, etc. Acesta este rolul meu, să găsesc ordinea în dezordine, să scot detaliile din context, să arăt contextul și nu doar detaliile.

Ce detalii îți dorești să vezi în fotografii?

Fotografii în mașina preferată, bijuteriile, fotografii sexy, cavalerii de onoare, domnişoarele de onoare, comunicarea, sufletul petrecerii, salonul, noaptea, ce detalii ți-ai dori să vezi în mod special?
Este important să ne întâlnim înainte de nuntă atunci când nu este nici o presiune și să ne cunoaștem, să înțelegi ceea ce îți pot oferii iar eu să mă familiarizez cu ceea ce vă doriți amândoi.

Scroll to Top