fbpx

Nuntă Raluca & Sebastian

O nuntă elegantă în ton cu Raluca și Sebastian la Hotel Marshal Garden.

Evenimentul a început cu pregătirile, de data aceasta în camera lui Sebastian. Când am ajuns deja băieții erau pregătiți de distracție, glumeau și întrebau din când în când cât mai este până la petrecere. Ce puteam să facem acum? Sebastian era deja îmbracat, bărbații de onoare la fel, deja fierbeau, mireasa nu era gata și a ramas că ne anunță când putem merge în camera ei pentru ședința foto.

Am scos din minibar ce am găsit și uite așa am realizat câteva fotografii cu băieții duri ciocnind simbolic cu ministicluțele de wiski. I-am rugat să se aranjeze în oglindă așa de poză, apoi am făcut câteva cadre pe balcon la o țigară de așteptare.

Între timp a apărut și Nașul, acesta a aranjat puțin costumul lui Sebastian (de poză) și i-a oferit câteva sfaturi ca între bărbați și încurajările de rigoare.

Au ieșit câteva imagini naturale cu emoție și cu Sebastian care era dornic să aibă și el câteva fotografii de portret de la nuntă (doar cu el). A venit tiptil și una dintre domișoarele de onoare să ne anunțe că mireasa este gata și ne poate primii…, abia acum.

Și la acest eveniment am făcut echipă cu un fotograf profesionist de eveniment binecunoscut în București. Întrucât aici nu am reușit (la cerere) să ne împărțim și să fim fiecare în altă cameră (Mire și Mireasă) am fost nevoiți să facem amandoi fotografii aproape în același timp, ori la unul ori la altul. Folosind doar idei și abordări diferite sau unghiuri și obiective cu diferite focale.

Binențeles, la Raluca în cameră domnișoarele de onoare abia așteptau să se distreze, ce poate fi mai minunat decât să avem alături de noi oameni calzi și veseli mereu!

Aici am realizat cateva cadre interesante doar cu Raluca in mijlocul patului, apoi cu Mireasa si domnisoarele de onoare in pat si ulterior putina joaca cu voalul prin camera.

Asa cum bine stim timpul zboara si iata ca apare si mama miresei care binenteles ca isi doreste fotografii cu mireasa, doar amandoua, fotografii unice ce au foarte mare importanta pentru mame. Astfel de fotografii, mireasa cu mama ei nu ar trebuii sa lipseasca din nici un eveniment. Sau o fotografie cu Bunica (mama mamei) cu Mama si cu Mireasa.

Şedinţa foto s-a desfăşurat într-o locaţie foarte frumoasă, în curte la Ateneul Roman din Bucureşti.

O clădire istorică cu o arhitectură deosebită şi aflata într-o stare foarte bună la acel moment.

Dacă există provocări pentru un fotograf cu experiență?

Binențeles!

Cum am ajuns în curtea Ateneului, deși noi eram o mînă de oameni, aici am găsit o mulțime de turiști, de unde tot veneau? Ne-am uitat după un autocar, ceva, dar nimic.

Am intrat pe poartă pe cu toții și ne pregătim echipamentele,cînd vine prima ăntrebare:

Sebastian: unde facem ședința foto? ia uite ce de lume.

Eu: Nu vor sta mult, dar nici noi nu avem nevoie de mult timp, vor pleca repede! Pînă atunci hai să facem cîteva fotografii cu mireasa și cu domnișoarele de onoare!

Eu: Raluca, hai să facem câteva fotografii cu domnișoarele de onoare chiar aici, avem fundalul verde în spate, avem loc, pînă pleacă turiștii ok?

Se așează domnișoarele și Raluca și se joacă cu voalul când ce să vezi?

Au apărut cîțiva turiști să facă poze cu telefonul, tare amuzanți, parcă eram la plajă…..hai la poză cu un animăluț interesant.

Binențeles că momentul a fost amuzant și gustat de toate fetele, s-au întors să facă cu mîna,  erau vedete nu?

Ce puteam să facem practic? ne călcam pe picioare cu acestia dacă ne duceam în fața Ateneului, însă cu puțină răbdare si încredere în scurt timp am rîmas doar noi să ne facem de cap.

Ne-am așezat în fața Ateneului în grupuri, apoi doar mirii și nașii, am simulat o plimbare doar mirii, în  timpul de care am dispus fără turiști a fost minunat.

Ideal este să putem face sedinta foto în altă zi sau într-o locație cât mai apropiată de biserică ca să jungem la timp conform planificării. Un alt chalenge este să realizăm fotografii bune la nivel profesional nu doar cu mirii însa și cu invitații, de multe ori la miri acasă sunt deja cei mai buni prieteni care își doresc să aibă și ei fotografii memorabile din locația ședinței foto, fotografii bune de instagram.

Binențeles că la nuntă, mirii au inteles avantajele pachetului cu mai mulți fotografi și au ales o echipa foto profesionista formata din 2 fotografi. Asa am reusit să realizăm fotografii de portret foarte apreciate, pentru o mare parte din invitații prezenti atât la ședința foto dar și la restaurant.

Scroll to Top