fbpx

Eliza & Mihai

DSC_8362
DSC_8028
DSC_7802
img_1371-1
IMG_1340
DSC_8450
DSC_9054
DSC_9141
DSC_9126
DSC_9120
DSC_9082
DSC_9066
DSC_9002
DSC_8952
DSC_8960
DSC_8985
DSC_8933
DSC_9210
DSC_9422
previous arrow
next arrow

Prima nuntă la care au dansat toţi invitaţii.

Evenimentul s-a desfăşurat la Galaţi, pentru noi echipa foto dimineaţa a început foarte devreme, ca de obicei cu o cafea tare băută în mers spre studio de unde ne-am încărcat maşina cu echipamente. Am facut o reverificare a locaţiilor şi a contactelor, a echipamentelor de backup, să avem suficienţi acumulatori la noi, carduri, lumini si blitzuri, avand un drum lung de facut nu prea era timp de recuperat ceva uitat , echipă din 2 fotografi de nuntă,, 2 adevăraţi profesionişti.

Ziua nuntii este cu siguranţă una din cele mai importante zile din viaţa unui cuplu de indrăgostiţi, de data aceasta Mihai şi Eliza. Cand am ajuns la Mihai acasă deja emoţiile îşi spuneau cuvântul, wisky şi ţigări, mulţi prieteni alături şi agitaţia de moment aferentă. Aici am realizat câteva fotografii clasice cu toţi baietii cand pregăteau mirele (în regie), fotografii cu detalii bogate şi fotografii pentru părinţii mirelui, nişte oameni calzi şi veseli. Am reusit să scoatem toată echipa de băieţi duri afară din apartament în faţa blocului şi să facem o fotografie în mers cu băieţii duri având cu toţii ochelari de soare (Stil). Destul de dificilă această abordare in fata blocului, multe maşini, multi pomi, cabluri dar am blocat traficul 1-2 minute, pentru aceste fotografii pe care Mihai a vrut să le aibă.

La Eliza când am ajuns ea era deja aranjată. Intr-o atmosferă plăcută, într-o grădină cu flori era asezată o oglindă mare, Eliza fiind pe un scaun în faţa acesteia şi cu domnişoarele de onoare alături contribuind fiecare cu câte ceva. Am surprins momentul când Mihai a oferit buchetul miresei, lacrimile bunicii şi atmosfera veselă ce radia în toata gradina.

Evenimentele desfăşurate în grădină au ceva aparte, au o frumuseţe şi o relaxare pe care nu o găseşti in blocurile comuniste, ceva asemănător de frumos insă şi mai elegant găsim la evenimentele ce se desfăşoară în camerele de Hotel.

La restaurant distracţia a început cu un vals lent, fum greu doar atât cât este potrivit şi câteva shoturi de tequila. O locaţie luminoasă în care toţi oaspeţii s-au distrat. Am surprins emoţii şi bună dispozitie alături de ei.