fbpx

Andreea & Florin

Florin si Andreea-252
Florin si Andreea-250
Florin si Andreea-248
Florin si Andreea-206
Florin si Andreea-229
Florin si Andreea-219
Florin si Andreea-128
Florin si Andreea-93
Florin si Andreea-62
Florin si Andreea
florin-si-andreea-252
florin-si-andreea-1-43_1
previous arrow
next arrow

Pachet foto de nuntă ce include o echipă de fotografi cu experiență, pachet 2 fotografi, unicitate, imagini cu multe like-uri, cantitate dublă de fotografii. Ședință foto la Muzeul Satului din București.

Second shoouter wedding sau pe romaneşte al doilea fotograf de nuntă, pentru Andreea şi Florin. Evenimentul pentru mine a început acasă la mire. L-am surprins alături de prieteni şi foarte puţin când se pregătea. A venit practic la mine deja aranjat. Florin este un tip direct şi deschis acesta mi-a spus de la intrare că nu doreşte ceva anume, pot să fac orice fotografii am eu nevoie. Astfel am făcut fotografii la detalii, fotografii la butoni, fotografii la curea, closeup la bijuterii şi doar câteva cadre cu mirele cand acesta se aranja (am regizat acest moment), ştiu că peste caţiva ani sigur se va uita pe fotografii şi işi va reaminti cu plăcere acele momente petrecute înainte de nuntă (viata de burlac) cu pritenii. Am fotografiat domnii in elementul lor distrându-se într-o horă de baieţi sau la un pahar de wiski vechi alături de un trabuc scump. Nu a lipsit şi fotografia clasică cu fum şi trabucul.

Sedinţa foto de nuntă s-a derulat la Muzeul Satului în Bucureşti, alături de naşi şi alături de prietenii apropiaţi. In ciuda timpului limitat şi a soarelui care ne cam împingeau să ne grabim am reuşit să realizăm practic fotografii în 3-4 locaţii diferite. Atenţie pentru viitorii miri! Locaţia este foarte aglomerată şi este posibil să aşteptăm pentru a se elibera un anumit obiectiv/casa/decor sau să repetăm cadrele pentru că apar turişti în acestea când deja consideri că a ieşit o fotografie minunată.

Ce câştigi să ai doi fotografi la nuntă?

Fotografii duble ca număr, detalii, emoţii, am fotografiat mirii din puncte de vedere diferite, fotografii din unghiuri diferite, fotografiile au fost realizate cu obiective variate (Canon 11mm, 17mm, 35mm, 70-200mm) şi (Nikon 35mm, 50mm, 105mm). Fotografii pentru naşi, fotografii doar cu prietenii, fotografii unice doar cu mireasa sau fotografii doar cu mirele, intr-un cuvant suficiente imagini natirale atat pentru miri dar şi pentru parinti, pentru nași și nu în ultimul rând pentru prieteni.