Andreea & Cristian

Fotograf de Nuntă Andreea & Cristian, eveniment desfăşurat la Hotel Intercontinental din București într-o atmosferă cu bun gust şi stil inconfundabil.

Pentru mine, fotograful de nuntă, evenimentul a început dimineața devreme. Chiar dacă evenimentul în sine începe în mijlocul zilei un fotograf de nuntă are multe de verificat și de pregătit în prealabil. Cu toții ne dorim să nu existe surprize mai puțin plăcute, să curgă totul fluent. Îmi face plăcere să mă asigur că vei primii fotografii ce îți depășesc așteptările și să îți ofer siguranță și încredere.

Pentru ca un fotograf de nuntă cu adevărat profesionist să poate realiza imagini excelente, are nevoie de siguranță, echipamente de backup, echipamente în stare perfectă, carduri de memorie suficiente, acumulatori, lumini, etc și timp petrecut alături de voi.

Cu temele făcute, rucsacul foto pregătit, toate piesele din puzzel pregătite pentru show, fotograful de nuntă a ajuns la Intercontinental. Aici Andreea era deja aranjată, hairstylistul era aproape de final. Am realizat câteva cadre naturale cu mireasa în timp ce se aranja în oglindă, câteva fotografii cu domnişoara de onoare în dressing şi fotografii la detalii. Un fotograf de nuntă nu are voie să scape detaliile nunții, în acest caz au fost pantofii miresei, cerceii miresei, detaliile din rochi ade mireasă şi inelele de logodnă care se lăsau căutate. Noroc că într-un final au fost găsite.

Am realizat cateva fotografii şi pe balcon moment după care a venit şi Cristian bine dispus care a venit pregîtit cu o sticlă de şampanie şi căpşuni. Am surprins momentele de tandreţe dintre cei doi şi apoi câteva imagini clasice cu mirii în timp ce işi aranjau ţinuta.

Am reusit să scot câteva imagini cu mireasa şi soarele în fundal, doar câteva întrucât deja au început să apară invitaţi care ne deranjau.

Ce este nevoie atunci cînd trage toată lumea de tine?

Un fotograf de nuntă are răbdare, știe să insiste doar cât este potrivit și știe că există multe așteptări de la el. Deși cei mai mulți miri în ziua cea mare îți spun că am făcut destule poze, gata este suficient, hai să mergem că ne așteaptă…….. vor ajunge la finalul evenimentului să își amintească ce au cerut la început, ce se așteptau să vadă în fotografiile profesionale. Dacă un fotograf de nuntă s-ar lăsa influențat și nu ar insista cu răbdare atunci am avea cu toții de pierdut.

Mirii au așteptări, este normal, fotograful de nuntă înțelege și răspunde de fotografiile finale dar are nevoie în special de voi mirii, are nevoie de voi doi să fiți acolo când vă cere, să repete de câteva ori un cadru ca apoi voi să vă bucurați de acele imagini superbe, de implicarea și participarea voastră activă. Fără voi un fotograf oricât de profesionist este nu va avea rezultatele dorite. Vreți mai mult? Un fotograf bun poate face minuni cu ajutorul unor miri care acordă timp și participa activ.

Pe fugă, în marea lor majoritate nunţile se desfăşoară rapid, fiind pe ceas ne-am grăbit să ajungem la slujba de cununie care a avut loc intr-o locatie de vis.

Ca fiecare eveniment unicitatea acestuia a fost dată de miri, de invitaţii acestora, ce care au reuşit să ajungă la biserică şi de preoţii care au oficializat legătura romantică dintre ei.

Binenţeles că făcând parte dintr-o echipă profesionistă de fotografi am reuşit să îi surprind pe Andreea şi Cristian în foarte multe ipostaze din unghiuri diferite aşa cum reuşeşte să facă doar un profesionist în domeniu.

Eu le propun întotdeauna mirilor să aleagă o ofertă de fotografie ce conţine 2 fotografi profesionişti de eveniment sau 1 fotograf principal + second shooter.

Intotdeauna 2 fotografi de nuntă vor reuşi să ofere fotografii mult mai bune decât un singur fotograf de nuntă, aceştia vor acoperii două locaţii în acelaşi timp şi pot realiza fotografii ale mirilor atât portret cât şi de ansamblu sau de detaliu în acelaşi moment.

Petrecerea a fost conform aşteptărilor, minunată, doar cuvinte frumoase şi aprecieri atât pentru locaţie dar şi pentru personal şi pentru implicare.

Scroll to Top