fbpx

Muzeul Satului

Florin si Andreea-294
Florin si Andreea-330
Florin si Andreea-305
Florin si Andreea-356
Florin si Andreea-351
Florin si Andreea-340
Florin si Andreea-331
Florin si Andreea-282
Florin si Andreea-280
Florin si Andreea-272
Florin si Andreea-265
Florin si Andreea-366
previous arrow
next arrow

Ședință foto la Muzeul satului din București.

Locația ședinței foto este bănuiesc pentru cei mai mulți dintre voi, binecunoscută, la Muzeul Satului, o zonă specială din București în care găsim atmosfera de pe vremea străbunicilor.

Fiecare eveniment este unic în felul lui, deși te gândești poate de ce să faci o ședință foto aici, multe cupluri își doresc ca sesiunea foto dinaintea nunții să o facem în curtile interioare, decorate cu produse de artizanat. Fiecare suflet este unic, fiecare zi este altfel, fiecare fotografie este unică, eu mă implic de fiecare dată pentru a oferii mirilor ceea ce își doresc, ceva care îi mișcă prin imagini, ceva diferit.

Poate îți dorești fotografii diferite sau ceva în genul pe care l-ai văzut la prietenii tăi….. sau de ce nu ca cele din reviste de fashion.

Desigur că ve-ți primii ceea ce vă doriți având stilul meu și perspectiva mea, a fotografului profesionist. Orice se poate pune în practică, însă este bine să știți că la Muzeul Satului din Bucureși există taxă pentru sedința foto și un regulament în care ni se comunică unde avem voie și unde nu avem voie să realizăm fotografii.

Eu mă voi străduii să fac lucrurile diferit de ce am mai făcut deja în același loc, să găsesc unghiuri noi, perspectve noi, să îmbunătățesc prin imagini ce este deja acolo. Locatia ne ajută în acest sens, găsim multe locuri bune, este întinsă și nu ne deranjează prezența altor cupluri îndrăgostite sau prezența turiștilor. Important este să avem timp și să gasim locuri de parcare în apropiere ;).

Cu puțină răbdare vom face fotorgafii acolo unde vă doriți, acolo unde vă simțiți bine.

O sesiune foto reușită plină de zâmbete și naturalețe, în culori calde de vară.