fbpx

Muzeul Satului

Sedinţa foto de nuntă s-a derulat la Muzeul Satului în Bucureşti,

Locația ședinței foto este bănuiesc pentru cei mai mulți dintre voi, binecunoscută, la Muzeul Satului, o zonă specială din București în care găsim atmosfera de pe vremea străbunicilor.

Fiecare eveniment este unic în felul lui, deși te gândești poate de ce să faci o ședință foto aici, multe cupluri își doresc ca sesiunea foto dinaintea nunții să o facem în curtile interioare, decorate cu produse de artizanat. Fiecare suflet este unic, fiecare zi este altfel, fiecare fotografie este unică, eu mă implic de fiecare dată pentru a oferii mirilor ceea ce își doresc, ceva care îi mișcă prin imagini, ceva diferit.

Poate îți dorești fotografii diferite sau ceva în genul pe care l-ai văzut la prietenii tăi….. sau de ce nu ca cele din reviste de fashion.

Desigur că ve-ți primii ceea ce vă doriți având stilul meu și perspectiva mea, a fotografului profesionist. Orice se poate pune în practică, însă este bine să știți că la Muzeul Satului din Bucureși există taxă pentru sedința foto și un regulament în care ni se comunică unde avem voie și unde nu avem voie să realizăm fotografii.

Eu mă voi străduii să fac lucrurile diferit de ce am mai făcut deja în același loc, să găsesc unghiuri noi, perspectve noi, să îmbunătățesc prin imagini ce este deja acolo. Locatia ne ajută în acest sens, găsim multe locuri bune, este întinsă și nu ne deranjează prezența altor cupluri îndrăgostite sau prezența turiștilor. Important este să avem timp și să gasim locuri de parcare în apropiere ;).

Cu puțină răbdare vom face fotografii acolo unde vă doriți, acolo unde vă simțiți bine.

O sesiune foto reușită plină de zâmbete și naturalețe, în culori calde de vară.

Alături de naşi şi alături de prietenii apropiaţi. In ciuda timpului limitat şi a soarelui care ne cam împingeau să ne grabim am reuşit să realizăm practic fotografii în 3-4 locaţii diferite. Atenţie pentru viitorii miri! Locaţia este foarte aglomerată şi este posibil să aşteptăm pentru a se elibera un anumit obiectiv/casa/decor sau să repetăm cadrele pentru că apar turişti în acestea când deja consideri că a ieşit o fotografie minunată.

Atenţie la taxa pentru fotografie – filmare de la Muzeul Satului undeva la 200 lei achitată în afară de biletele de intrare pentru tot grupul.Avantaje mai multe decît dezavantajele, acesta fiind deja pe lista locațiilor potrivite pentru ședința foto nuntă București.

Locaţie pentru cine nu este din Bucureşti este chiar…aici.Alături de alte 29 de locuri inedite ale oraşului  acest loc este cel care aduce imagini rurale ca la ţară în nuntă voastră fără a fi nevoie să pierdem ore întregi pe drum prin ţară.

Putem petrece tot timpul de care avem nevoie şi care este alocat şedinţei foto, locația oferă multiple variante, case bătrîneşti, locuri multe pe malul lacului, grădini, alei, moară de vînt, fîntîni, etc.Dezavantaje cu locurile de parcare insuficiente şi aglomeraţie permanentă.

Ce câştigi să ai doi fotografi la nuntă?

Fotografii duble ca număr, detalii, emoţii, am fotografiat mirii din puncte de vedere diferite, fotografii din unghiuri diferite, fotografiile au fost realizate cu obiective variate (Canon 11mm, 17mm, 35mm, 70-200mm) şi (Nikon 35mm, 50mm, 105mm). Fotografii pentru naşi, fotografii doar cu prietenii, fotografii unice doar cu mireasa sau fotografii doar cu mirele, intr-un cuvant suficiente imagini natirale atat pentru miri dar şi pentru parinti, pentru nași și nu în ultimul rând pentru prieteni.

Benficiezi de flexibilitatea in a avea simultan serviciul de fotograf prezent în două locaţii.Uneori la nunţile noastre pregătirile mirilor se desfăşoară în locaţii diferite şi mai complicat chiar în acelasi timp. De aceea în acest caz vei avea cîte un fotograf profesionist atît alături de mire dar şi alături de mireasa in locaţiile pregătirilor.

Avantaje multiple, fiecare fotograf profesionist va surprinde în locaţie toate momentele importante. De obicei ne împărţim fiecare în funcţie de organizare sau dorinţa miresei.

Scroll to Top