Moț Luca

Mot Luca-11
mot-luca-10
Mot Luca-1
Mot Luca-2
Mot Luca-3
Mot Luca-4
Mot Luca-5
Mot Luca-6
Mot Luca-8
Mot Luca-9
PlayPause
previous arrow
next arrow

Ce este o petrecere de tăiere Moț?

Odată cu împlinirea primul an al puiului tău, se organizează de obicei o petrecere în familie, la care se taie moțul (o suviță din părul frumos al copilului).

Este deja o tradiție la români cea de tăiere a moțului la împlinirea vârstei de un an și cu această ocazie se face și o mică petrecere la care sunt invitați nașii de botez, bunicii si prietenii mai apropiați ai familiei.

Cu această ocazie un fotograf de eveniment este foarte potrivit pentru păstrarea și surprinderea emoțiilor în cele mai bune condiții.

În această zi memorabilă de la tăierea moțului lui Luca, am fost alături de părinții lui Luca, Adina & Niki, care mi-au oferit șansa să surprind lacrimile de bucurie și încântare ale bunicilor și cele de emoție ale lui Luca de la momentul exact al tăierii moțului de nașă.

Luca era foarte emoționat și agitat când a descoperit câți prieteni de joacă (adulți) îi sunt alături cu această ocazie și a țncept să se manifeste zgomotos de cum ne-a vazut.

A venit însă platoul bogat în accesorii care mai de care mai interesante și a fost lasat să aleagă/ unii chiar i-au sugerat ce să aleagă, anumite accesorii de joacă i s-au părut interesante, moment în care s-a calmat și a devenit foarte curios de obiectele din fața lui. Trei lucruri a ales, trei lucruri care se zice că vor îi vor definii viitorul, cariera.

A urmat apoi tăierea moțului efectiv și ruperea turtei special făcute pentru aceasta, apoi Luca a plecat la joacă înconjurat de baloane, veselie și dragoste.

Echipamentul cu care am surprins emoțiile părinților, emoțiile nașilor și emoțiile lui Luca a fost Nikon cu obiectivul 24-70 si blitz pentru lumina de umplere.

 

Scroll to Top