fbpx

Şedinţa foto Crăciun

Fotografii petrecere a venit Moș Crăciun

Putem inventa o poveste de Crăciun care să nu fie iarna? Cele mai frumoase povești sunt cele de lîngă foc, de lîngă şemineu, înconjurat de un miros de vin fiert, cuişoare şi miros de cozonaci? Nu este neapărat să fie aşa! Să fim alături de oamenii pe care îi iubim este acel moment, dacă avem nevoie de atmosfera specifică de iarnă, ger, zăpadă, flori de gheaţă, sau atmosfera clasică în casă mai vedem.

Iată că bradul ne așteaptă de ceva timp să fie îmbrăcat în cele mai frumoase culori şi accesorii de iarnă special alese, copii abia aşteaptă o astfel de petrecre.

Cînd vine Moş Crăciun

 

Cu această ocazie am aflat cînd vine Moşul şi spre surprinderea mea, am fost surprins plăcut să îl văd cu ochii mei în mijlocul toamnei într-o locaţie specială pentru Cristina & Tik, La Arţar. Locul în care  am făcut şi şedinţa foto de toamnă pentru cei doi îndrăgostiţi.

Sedinta foto toamnă cu Cristina şi Tik. Una dintre alegerile cele mai bune pe care le poti lua pentru o şedinţă foto de toamnăeste să cunoşti  locaţia potrivită. Un anotimp ideal şi cu un farmec aparte este toamna, atît pentru temperaturile echilibrate dar în special pentru bogăţia de culori specifică anotimpului. Putem întîlni în funcţie de natura mediului înconjurător toate nunaţele de roşu, galben, verde şi maro posibile alături de un cer preferabil cu nori.

Ocazia specială pentru care Moş Crăciun şi-a făcut timp şi a venit fără sanie în mijlocul toamnei a fost puştiul familiei, Cristian.

Binenţeles că nu fost singurul surprins să găsească în acestă locaţie un brad verde adevărat şi fără ornamente şi podoabe de iarnă specifice. Cutia cu beteală, beculeţe, globuri de sticlă şi prăjituri din turtă dulce au făcut deliciul tuturor copiilor mici şi mari. Abia aveau răbdare să nu orneze bradul ştiind ca Moş Crăciun va veni cu siguranţă încă o dată. Scrisorile trimise anul trecut aveau şansă acum o nouă şansă să fie citite de Moş Crăciun şi să fie materializate prin surprizele aduse de acesta.

Oare chiar este posibil ? Vine Moş Crăciun azi?

Moş Crăciun a venit

Chiar după lăsarea serii Moş Crăciun ajunge în curtea La Arţar.

Cum credeţi că putea să fie decît aşa cum îl ştim de mulţi ani, costum complet, barbă albă şi cu aşteptări. Copii au fost luaţi la întrebări….spune-mi o poezie, spre deliciul copiilor mari care erau toţi hotărîţi să nu scape ocazia de filmare a aceste ocazii. De cîte ori îl poţi vedea live pe Moş Crăciun şi să stai cu el puţin în aceeaşi cameră, în mijlocul pădurii La Arţar.

Este un moment special din an în care ne întoarcem privirea spre copilul din noi, privim în interiorul nostru și găsim acolo cele mai frumoase amintiri despre: iubire, inocența, vise şi despre copilărie. O emoţie plăcută, bună de păstrat alături de celeleate amintiri în inima noastră. Este un moment din an, nu doar o imagine oarecare pe care o primim cu drag în suflet și în memorie pentru întreaga viață. Așadar eu am fost aici fotograful profesionist întotdeauna pregătit pentru a surprinde emoţiile momentului, imagini clare şi luminoase, atmosfera, legăturile şi conexiunile dintre toţi prietenii.

Pregătit cu răbdare şi atenţie la detalii, fotograful de emoţii a surprins toate momentele importante şi a contribuit la consolidarea amintirilor într-un album foto pentru fiecare invitat. Imagini ce transmit acel ceva pe care îl dorim cu toţii, fotografii diferite de cele pe care le poate face fiecare invitat cu telefonul propriu, fotografii care au ajuns la toţi prietenii de la petrecere.

Scroll to Top