Cununia Religioasă

Fotograf profesionist nuntă Mădălina și Adrian.

 

Ziua pentru echipa foto a început dimineața devreme cu agitația specifică, multe echipamente și ceva viteză pe autostradă, evenimentul a fost la Restaurant COOL Palanca aproximativ 1 oră distanță de București .

Nunta tradițională a început destul de matinal la cort, într-o atmosferă de poveste. Decorul era aranjat la detaliu, arcadă cu flori la intrarea în curte, indicator „proaspăt casătoriți” și covorul roșu, balansoarul pentru doamne si domnţe ornat cu flori şi nelipsiții lăutari.

Aici deja am fost trei fotografi eu am ramas la mireasă de data aceasta împreuna cu al doilea fotograf (întotdeaua la mireasă se întâmplă cele mai multe :). Am realizat fotografii la detalii, fotografii la papioane , butoni, ceas, fotografii la cercei, etc, într-un cuvânt micile lucruri care chiar contează (pentru mireasă). Toate fiind deja așezate așa cum iși doreau mirii, pentru o echipă de fotografi profesioniști aceasta a venit ca o problemă mai puțin :). Mădălina și-a dorit foarte mult să aibă o fotografie cu Bunica și fotografii alături de părinți și nepoțică așa că i-am făcut pe plac.

Binențeles că nu au lipsit fotografii cu domnișoarele de onoare pe scară, fotografii cu mirele care verifică ceasul (clasic), fotografii de la bărbierit. Adrian din pacate chiar verifica ceasul şi nu doar aşa de posing, acesta fiind tot timpul în atenţia lui, însă chiar și așa slujba de cununie tot a început cu un delay de o oră.

Biserica foarte veche se pare a trecut printr-un incendiu (arsă pe alocuri), bănuiesc că aceasta avea mai mult valoare emoțională pentru părinții și pentru bunicii lor.

Fiind destul de mică a fost o adevarată provocare să facem fotografiile pe care ni le doream (3 fotografi + 2 videografi+ invitaţi înăuntru și afară), dar am reușit.

Şedinţă foto la Palatul Ştirbei

Ședința foto am realizat-o la palatul Știrbei, cu tot alaiul de rigoare au ieșit însă câteva fotografii minunate în care am surprins ținutele, emoțiile și veselia atât pe pavilionul Prințesa Maria dar și la intrarea în palatul Știrbei. Și aici ca în multe locuri de acest fel când prinzi o zona liberă și potrivită pentru fotografii bune de album îl ocupi instant. Așadar Mădălina s-a așezat imediat la poză chiar dacă scaunul era de pe vremea cumunismului iar pereții aveai impresia că vor veni peste noi.

Pe drum am oprit la insistențele noastre într-un lan de floarea soarelui, fiind un moment rar și de neratat au ieșit câteva cadre frumoase neregizate. Domnișoarele de onoare abia așteptau să aibă fotografii pe camp în picioarele goale, iar nefiind presate de timp emoția lor se vede în fotografiile realizate, acestea fiind naturale și funny . Am reușit astfel să facem și fotografiile de portofoliu cu Mădălina și Adrian în lanul de floarea soarelui, dar fiind pe fugă și atenți la rochie, la gâze, la crengi și pe ceas totul a fost pe repede înainte.

Scroll to Top