fbpx

Mădălina & Adrian Ședința foto

Şedinţă foto în Lanul de Floarea Soarelui și la Palatul Ştirbei

Unde se poate face o ședință foto neplanificată.

Ședințele foto în afara Bucureștiului, pe cîmp în lanul de lavandă, floarea soarelui, grîu, cîmpia de maci, au ceva, o atracție irezistibilă în fața căreia nu am rezistat.

Lanul de Floarea Soarelui a fost o locație pentru ședința foto peste care am dat efectiv în drumul nostru, a fost ceva instantaneu, o oprire neplanificată. Partea frumoasă era modul în care am ajuns acolo.

Am plecat de la miri imediat după ce slujba de cununie s-a încheiat, ca de obicei primii ca să fim înaintea tuturor.

Pe drumul nostru ghici peste ce am dat?, Lanul de floarea soarelui care nu ne-a lăsat să ne continuăm drumul liniștiți. Așa că am oprit și am așteptat să apară și domișoarele de onoare, mașina lor știam că a plecat imediat după noi și erau destul de hotărîte să nu ne piardă din vedere, probabil că nu cunoșteau drumul. Așa că ceva ce nu am planificat inițial a dus către o chestie intenșionată, o ședință foto pe cîmp.

Cîteva imagini cu piciorul practic gol al domnișoarelor de onoare, la marginea lanului de floarea soarelui, pe asfalt, pantofii de gală fiind ăn mașină, domnișoarele parcă abia așteptau să pozeze în acest cadru deosebit. 

Nici nu ne-am mobilizat bine cu toții să găsim un loc fără elemente neplăcute ( țepi, bețe, mărăcini) plante care cresc la marginea culturilor pe marginea drumului și care ne încurcau planurile de a ajunge mai aproape de locul potrivit pentru o ședință foto, că au apărut și Mădășina cu Adrian. 

Surprinși că erau două mașini oprite pe cîmp pe avarii ni s-au alăturat și ei însă arătîndu-ne ceasul, să ne grăbim totuși, să nu stăm mult!

Așadar am făcut schimb, domnișoarele de onoare au revenit la mașină iar noi am continuat să facem fotografii cu mirii noștrii. Cred că toată tevatura nu a durat mai mult de 20 de minute, dar aceasta a adus o bucurie și multe zîmbete pe fețele tuturor, mai ales că a fost ceva improvizat, de moment.

La palatul Știrbei

Ședința foto am realizat-o la palatul Știrbei, cu tot alaiul de rigoare au ieșit însă câteva fotografii minunate în care am surprins ținutele, emoțiile și veselia atât pe pavilionul Prințesa Maria dar și la intrarea în palatul Știrbei. Și aici ca în multe locuri de acest fel când prinzi o zona liberă și potrivită pentru fotografii bune de album îl ocupi instant. Așadar Mădălina s-a așezat imediat la poză chiar dacă scaunul era de pe vremea cumunismului iar pereții aveai impresia că vor veni peste noi.

Pe drum am oprit la insistențele noastre într-un lan de floarea soarelui, fiind un moment rar și de neratat au ieșit câteva cadre frumoase neregizate. Domnișoarele de onoare abia așteptau să aibă fotografii pe camp în picioarele goale, iar nefiind presate de timp emoția lor se vede în fotografiile realizate, acestea fiind naturale și funny . Am reușit astfel să facem și fotografiile de portofoliu cu Mădălina și Adrian în lanul de floarea soarelui, dar fiind pe fugă și atenți la rochie, la gâze, la crengi și pe ceas totul a fost pe repede înainte.

Scroll to Top