Lansare de produs

Fotografia de produs, fotografia de concept, fotografie de brand, fotografie fashion.

Ai câteva produse cu care dorești să te promovezi? atunci știi că în ziua de azi imaginea este cea mai importantă. Imaginea de brand sau fotografia de produs, trebuie să fie la cel mai ridicat nivel de calitate, imaginea perfectă pentru client, ar trebuii să fie impecabilă dar și să reflecte realitatea, să vândă.

Ce avantaje ai și nevoia serviciului de fotografie de produs în studio, fotografie fashion

Îți pot face fotografie de produs pentru: imaginea companiei tale, magazinul tău online, imaginea brandului tău, albumul de prezentare, imagini din portofoliul tău, imagine pentru campania de informare pentru clientii tăi.

Fotografia fashion sau fotografia de modă, este extrem de importantă pentru producători dar și pentru distribuitori ale articolelor de îmbrăcăminte fie acestea haine, incalțăminte sau accesorii. Pentru acest gen de fotografie îmbrăcămintea este mai importantă decât modelul în general. Deși accentul se pune pe îmbrăcăminte și nu pe model, pentru a avea o ședință foto de studio perfectă, este recomandat ca modelul să fie pregătit și aranjat de personal profesionist cum ar fi make up artisti, chiar de către designerul hainelor, hair stilisti special pentru o anumită ținută, etc.

Alegerea genului de fotografie se va face în funcție de scopul și destinația fotografiilor rezultate din ședința foto fashion.

Este important ca fotograful să cunoască destinația materialelor finale dacă imaginile vor fi pentru print sau pentru mediul online, dacă va realiza mai multe fotografii ce fac parte dintr-o colecție sau este ceva unic. În general în zilele noastre designerii locali nu mai folosesc imaginile de studio pentru cataloage clasice, pentru printuri, astfel fotografiile vor ajunge în majoritatea cazurilor pe retelele de socializare (Facebook, Instagram), pe siteul propriu sau al partenerilor și în cel mai fericit caz print pe bannere de prezentare sau rollup în cazul targurilor și expozițiilor.

Este ideal să realizăm fotografii de fashion chiar din timpul defilării modelelor pe scenă, în ținutele bine aranjate cu luminile potrivite, cadru specific de scenă și totul derulandu-se în cel mult 30 de minute.

Lansare colecție de modă, la Romexpo, fotografii realizate în lumina ambientală slabă calitativ cu echipament Nikon si obiectivul clasic 24-70 f2.8.

Scroll to Top