Lansare colecția vară 2018 Kidissue

foto-5-2
foto-47
foto-77
foto-56
foto-82
foto-37
foto-30
foto-13
foto-92
foto-115
foto-121
foto-126
foto-127
foto-142
previous arrow
next arrow

Lansare de modă, colectia Kidissue vară 2018.

Fotografiile fashion pentru promovare sunt realizate ca de obicei în anumite locații, în cazul de față la Biblioteca Centrala Universitară din București, in aula, care să ajute la o imagine memorabilă în ochii viitorilor clienți.

Pentru o lansare de colecție va trebuii să alocaţi timp și buget corespunzător atât pentru găsirea de locații dar şi pentru make-up și zona în care modelele se vor aranja pentru defilarea ținutelor.

Într-o astfel de atmosferă nu putem vorbi de un loc special amenajat, este nevoie de cel puțin o cameră, personal de staff bine pregătit iar modelele să vina de acasă deja aranjate și machiate.

În cazul în care există spațiu dedicat pentru make-up se pot realiza fotografii de detaliu de la machiaj, fotografii la garderobă pe model, fotografii la coafuri, fotografii la detalii. Pentru realizarea unor imagini fashion perfecte este de preferat şedinţă foto de studio, aici se pot pune la dispoziție spații potrivite pentru mai multe modele, camera de make-up, camera pentru garderobă, etc.

Pentru derularea unei ședințe foto fashion în cel mai scurt timp posibil este ideal să avem cel puțin două modele, în timp ce unul pozează celălalt se pregătește cu următoarea ținută.

Cine este Kidissue ? Moda, fashion, colecția nouă, materiale de calitate, totul într-un singur loc.

Locul în care iau naștere haine cu design unic, adaptabile și croite într-un mod unic, reglabile și extensibile folosind materiale de cea mai bună calitate pentru copii, toate acestea reprezinta KIDISSUE – hainute extensibile si reglabile pentru copii.

Pregătirile au început devreme cu primirea fiecărui copil/model și reglarea hăinuțelor și accesorilor speciale pentru fiecare model.

În acest timp eu mi-am cautat un loc potrivit pentru a reuși să fotografiez micuții pe scenă.

Prezentarea a început cu o scurtă introducere făcută de Emilia Ispas , Founder la KIDissue, care a prezentat noua colecție avantajele și filosofia din spatele creațiilor unicat. Apoi a urmat filmul zilei, o prezentare realizată cu stil pe care o puteți vizualiza aici….

Modelele au început să vina din spatele sălii spre scenă, in cuplu cei care erau asortați și individual modelele care prezentau rochițe sau costume de baieți speciale.

Întreaga prezentare cu tot cu defilare și aplauze a durat maxim 20 minute.

La sfărșitul prezentării înainte ca fiecare model să plece acasă am realizat câteva fotografii cu cine și-a dorit în hol aula, la acel moment copii împreună cu părinții au avut câteva momente de liniște langă câteva platouri cu gustări și apă pentru hidratare.

Pentru mine evenimentul a fost unul din cele mai scurte la care am participat, mulțumesc Kidissue pentru invitație.

Scroll to Top