Fotografie imobiliară

Fotografie imobiliară

Fotografii Expo B1-B2-7
Fotografii Expo B1-B2-31
Fotografii Expo B1-B2-22
Fotografii Expo B1-B2-24
Fotografii Expo B1-B2-21
Fotografii Expo B1-B2-20
Fotografii Expo B1-B2-18
previous arrow
next arrow

Fotografie imobiliară

Ce este  Fotografia imobiliară? Imaginea perfectă a unei case, clădiri, a unui restaurant sau a unui proiect imobiliar în toate fazele de execuție.

Ești dezvoltator sau broker imobiliar, ai o agenție imobiliară sau pur și simplu dorești să vinzi o casă, un apartament sau un teren?

Construiești hale de producție sau spatii de depozitare?

Te afli în locul potrivit. Un fotograf profesionist te poate ajuta sa pui în valoare construcția sau proiectul pe care le dezvolți.

Pregătirea și experiența mea de 18 ani în domeniul ingineriei în construcții mă ajută sa văd detaliile importante ale unei clădiri. Știu fazele determinante ale procesului de construcție și momentul prielnic pentru a fi fotografiate.

Stiu cum să scot în evidență avantajele imobilului/ camerei și cum să micșorez sau chiar să ascund elemente ce distrag atenția în mod neplăcut.

Folosesc echipamente potrivite, lumini de modelare și realizez la cerere prelucrare avansată pentru eliminare și / sau corectare a elementelor care nu ar trebui să fie în fotografia finală.

Orice imagine poate fi editată la nivel avansat,  însă pentru rezultate foarte bune, rapide și fără costuri suplimentare este potrivit ca imobilul (camera fotografiată) să fie într-o stare foarte bună. Camera să fie curată, să fie ordine în interior / exterior și toate becurile din dotare sa funcționeze, deoarece  ceea ce se vede în realitate se va va vedea și în imaginile finale.

Scrie-mi la adresa de e-mail eugen.elisei@gmail.com câteva detalii despre proiectul tău iar eu îți voi răspunde cât mai repede, cum  pot sa te ajut.

Scroll to Top