fbpx

Fotografie de produs

07-2
06-2
05-2
04-2
03-2
08-2
09-2
010-2
01-2
02-2
previous arrow
next arrow

Fotografie de produs, fotografia de concept, fotografie de brand

Ai câteva produse cu care dorești să te promovezi? Atunci știi că în ziua de azi imaginea este cea mai importantă. Imaginea de brand sau fotografia de produs, trebuie să fie la cel mai ridicat nivel de calitate, imaginea perfectă pentru client, ar trebui să fie impecabilă dar și să reflecte realitatea, să vândă.

Ce avantaje ai și nevoia serviciului de fotografie de produs în studio

Îți pot face fotografie de produs pentru: imaginea companiei tale, magazinul tău online, imaginea brandului tău, albumul de prezentare, imagini din portofoliul tău, imagine pentru campania de informare pentru clienții tăi. Ai nevoie de fotografii cu personalul tău la lucru? Ai nevoie de fotografii cu mediul și locația în care realizezi produsele tale? De asemenea fac și fotografie industrială, fotografie de arhitectură, fotografie imobiliară. Orice idee pe care vrei să o vezi în imaginea ta de brand poate fi pusă în practică, unele probabil doar în studio altele doar în hala de producție.

Detaliile din fiecare imagine a produsului tău este important să ajungă la targetul tău de clienți și să le capteze atenția prin: saturația de culori, combinația de culori, produsul în sine, ambientul potrivit.

Imaginile realizate bine transmit ceea ce te reprezintă și te ajută să rămâi în memoria clienților pentru cumpărare imediată sau ulterioară.

Fiecare potențial client vizualizeaza cu atenție pozele de produs și caută acel ceva care să îi confirme că produsul tău este de calitate și merită  să plătească prețul.

O fotografie comercială bine realizată devine factorul de decizie în procesul de cumpărare și imprimă o imagine a brandului tău.

În imagini vă prezint cofetăria Dulcemania fondată de Maria Dinu semifinalist MasterChef.

Oare există dulciuri sănătoase, cu zahăr și coloranţi? Chiar există varianta de casă  dar care sa  arate bine, se vinde bine? Da, se poate însă aici sacrificiul este cel al imaginii și al costului,  spune specialistul.

Alegând un fotograf profesionist pentru Fotografie de produs, vei reuși sa pui în valoare calitatea prăjiturilor tale de casa, chiar dacă nu folosești coloranți care sa le facă sa arate impecabil.

Eu unul, apreciez gustul  natural. Ştiu că nimic nu este imposibil!

Recomand Dulcemania –  prăjituri din inimă, prăjituri de casă, cu puțin zahăr și fără aditivi sau coloranți, făcute cu dragoste și  implicare.