fbpx

Eliza & Mihai

DSC_8688
IMG_1692
DSC_8740
DSC_8653
DSC_8674
DSC_8694
DSC_8697
DSC_8728
previous arrow
next arrow

Cununie civilă în Parc, înconjurați de prieteni și natură, la Galați.

Nuntă la ceva distanţă de Bucureşti, pentru cine nu ştie până la Galați faci cam 3-4 ore în funcţie de ora la care pleci.

Te intrebi dacă ai nevoie de fotograf pentru cununia civilă profesionist?

Răspunsul este …nu neapărat, în ziua de azi oricine poate să facă poze, am scris poze nu fotografii.

Orice invitat pe care îl încarci cu această responsabilitate poate să facă poze însă acesta nu va cunoaște unde să se poziționeze în funcție de lumina ambientală, nu va face încadrările potrivite și nici nu va edita fotografiile tale, dar va fii gratuit.

Te întrebi ce se poate îmbunătății în acest sens? care este diferența între un profesionist și un amator? Raspunsul este foarte stufos, există multe, multe diferențe.

Un fotograf va avea la el, diverse echipamente și lumini în funcție de necesitate, va știi unde să stea, va știi ce ar trebuii să se vadă în fotografii și ce să facă ca să ascundă lucrurile neplacute vizual. Va edita toate fotografiile tale, sigur îți va oferii sprijin și raspunsuri la întrebările tale, nu va obosii și nu se va supăra că l-ai pus să facă asta. El este acolo pentru voi și își va da toată silința și se va implica total pentru ca voi să vă bucurați ulterior de aceste imagini.

Cununia civilă se deruleaza extrem de rapid, cam ca la un botez, cu ghilimelele de rigoare. Totul este pe ceas, dacă nu ești unde trebuie atunci când trebuie poți rata momentul.

Alege un profesionist să aibă această grijă, pentru majoritatea pachetelor de fotorgafie de nuntă vei avea cununia civilă gratis.