Eliza & Mihai

Cununie civilă în Parc, înconjurați de prieteni și natură, la Galați.

Nuntă la ceva distanţă de Bucureşti, pentru cine nu ştie până la Galați faci cam 3-4 ore în funcţie de ora la care pleci.

Te intrebi dacă ai nevoie de fotograf pentru cununia civilă profesionist?

Răspunsul este …nu neapărat, în ziua de azi oricine poate să facă poze, am scris poze nu fotografii.

Orice invitat pe care îl încarci cu această responsabilitate poate să facă poze însă acesta nu va cunoaște unde să se poziționeze în funcție de lumina ambientală, nu va face încadrările potrivite și nici nu va edita fotografiile tale, dar va fii gratuit.

 

Cununia s-a desfăşurat în Parc, la grădina publică din Galaţi, natură, spaţiu generos pentru toţi invitaţii, deja amenajat cînd am ajuns la locul programat

Avantajele cununiei civile în Parc, un loc preferat de miri

Cununie civila in aer liber in parcul din grădina publică. Eliza şi Mihai ne-au ales să le fim acei fotografi care să surprindă in imagini şi acest moment important cum este cununia din viaţa lor.

Plimbarea de la maşini pînă la locul prevăzut pentru cununie a fost cu un alai şi mai mare, noroc că aleile parcului sunt suficient de încăpătoare. Am găsit şi aici cîteva locuri unde să facem o nouă şedinţă foto. Practic unde găseam un loc mai interesant făceam cîte o oprire pentru o şedinţă foto, spre exasperarea invitaţilor care stăteau cu ochii pe noi şi pe ceas.

….nu se mai satură de atîtea poze? cîte mai fac? iar s-au oprit

Vreamea a ţinut cu noi şi deşi era soare totuşi erau şi mulţi nori pe cer în majoritatea timpului iar asta ne-a ajutat să facem fotografii clare şi lumioase cu un bun balans al culorilor. 

Locul ales şi fixat în prealabil de cître ofiţerul de stare civilă undeva între pomi pe o alee pavată era ideal pentru protecţie de soare, mai puţin pentru miri şi pentru naşi care stăteau chiar cu faţa la soare.

Ceremonia efectiv s-a desfăşurat foarte repede, au urmat fotografiile cu familiile şi cu prietenii, aici locul fiind generos chiar am reuşit să facem cadre cu tot grupul prezent.

Dacă dorești să știi răspunsul la întrebarea cât costă fotograful pentru cununia civilă , găsești aici informații.

Scroll to Top