Despre mine

EUGEN ELISEI fotograf profesionist din București

Cauti un fotograf profesionist? Bun venit pe site-ul meu! Sunt Eugen Elisei om vesel, încântat de viață, artă și frumos. Iubesc natura, cerul liber, animalele și oamenii pozitivi. Sunt soț, tată, fotograf și inginer, roluri importante care îmi fac viața minunată, plină, provocatoare și împlinită.

Ce mă definește ca om și profesionist?

Sunt o fire  sensibilă și prietenoasă, autentic, deschis mereu la idei noi. Am gândire analitică o mare atenție la detalii și un simt estetic dezvoltat, ceea ce îmi aduce un mare plus în munca mea de fotograf.

Mă ghidez după valori morale sănătoase, constructive și mă străduiesc să acționez corect în orice situație. Nu îmi consum energia cu critici inutile și păreri nefondate, particip la discuții care sprijină viața, relațiile și aduc ceva concret și benefic în lume.

Pregătire profesională:

Ca pregătire academică am  studiat facultatea de construcții specializarea  drumuri și poduri, lucrez de 18 ani în acest domeniu. Dacă ești curios/ă de activitatea mea inginerească  poți citi mai multe aici.

În paralel, 10 ani am lucrat și în domeniul organizării de evenimente. Pasiunea pentru fotografie am descoperit-o la doi-trei ani după ce am început să lucrez în acest domeniu din nevoia de a face fotografii de calitate pentru evenimentele organizate.

În anul 2017 am încetat să mă mai implic în organizarea de evenimente și am  ales să particip la evenimente doar în calitate de fotograf profesionist.

Când am devenit fotograf profesionist?

Am început să studiez fotografia la început individual, prin vizionarea a zeci de tutoriale video de tehnică și artă fotografică, apoi prin participarea la seminarii pentru fotografi profesioniști. Am urmat cursul avansat de fotografie  creativă al RGB Photography cu Răzvan Buluș . Am participat la seminarii despre tehnică fotografică, posing, know-how și practică ale Școlii de fotografie Venus 5. Ulterior am fotografiat o parte din evenimente alături de Dragoș Constantin  fotograf profesionist consacrat și  trainer cu vastă experiență fotografică al Studio Venus Five.

Particip în continuare la seminarii și conferințe publice și on-line pentru fotografi profesioniști. Pregătirea mea profesională fotografică o alimentez constant cu resurse și informații noi, cu toții avem nevoie să continuăm să ne dezvoltăm personal nu?. Cred ca un profesionist este obligatoriu să fie interesat mereu de progres și de dezvoltare pe toate planurile.

Îmbin fotografia cu ingineria într-un mod în care mie îmi satisface pasiunea artistică și nevoia intelectului de a participa într-un mod pragmatic la viață. În plus, nu sunt nevoit să alerg după multe nunți pe an ca să îmi acopăr nevoia financiară ci aleg doar acele proiecte fotografice într-un an cât să mă pot dedica complet și pentru a oferi valoarea pe care o promit.

Faptul că am o pregătire tehnică  pe care o folosesc zilnic, mă ajută să îmbin arta, creativitatea  și tehnica fotografică, într-un mod echilibrat pentru a obține imagini fotografice inedite și bine realizate, curate.

Experiența în organizarea de evenimente mă ajută enorm în activitatea mea de fotograf profesionist. Cunosc toate etapele unui eveniment, fie nuntă, botez sau petrecere. Știu să pun întrebările potrivite, estimez  situațiile neprevăzute, știu care sunt detaliile importante pentru o mireasă și recunosc un concept de eveniment tematic care trebuie neapărat luat în calcul și transpus în imagini.

Ce fel de fotografie fac?

O situație, un moment sau o expresie ce îmi atrag atenția, fac pentru mine un motiv suficient pentru a fotografia. Deși se recomandă, nu am ales o singură direcție. Un fotograf profesionist are la bază calități artistice iar arta este complexă. Îmi place complexitatea și cred că mă îmbogățește la nivel profesional și personal.

Fac fotografie de nuntă,  fotografie de botez, fotografie de petreceri, fotografie corporate, fotografie imobiliară, fotografie travel, ședințe foto de familie.

Dacă ar trebui să aleg, aș spune că prefer fotografia de nuntă și să fotografiez copii.

Prefer fotografia de nuntă pentru că există întotdeauna o poveste nouă, unică, încărcată de emoție. Privirile pline de iubire ale mirilor, o lacrimă discretă surprinsă pe fața unei mame, veselia domnișoarelor de onoare, nostalgia unui cuplu matur în mijlocul nunții, toate acestea și multe altele în plus, mă inspiră să surprind emoția și să o transform în eternitate prin fotografie.

Îmi place să fotografiez copii. Indiferent de vârstă, ca sunt la o petrecere organizată, la o ședință foto, la concursuri, început de an școlar, sau pur și simplu la joacă. Copiii sunt iubire necondiționată și sunt mereu prezenți în tot ceea ce fac. Nu există regie mai bună decât viața însăși iar ei o trăiesc din plin. Bucuria, trăirea, joaca și zâmbetul autentic al copiilor îmi provoacă atenția și declansează aparatul foto instant.

Fotografia pentru mine este o mare pasiune ce mi-a adus în viață multă bucurie și relaxare. Orice tip de fotografie aleg, va fi pentru mine o mare încântare.

Ofer servicii de fotograf cameraman?

Deși eu personal mă ocup efectiv doar de fotografie, ofer la cerere și cameraman filmare sau mai nou spus videograf pentru serviciul de videografie. Pentru aceasta colaborez cu videografi cu experiență și portofoliu verificat, îți pot recomanda colegi videografi ai căror portofoliu poate fi vizualizat atît pe siteul fiecăruia sau pe fotografi-cameramani . Acest catalog conține una din cea mai mare bază de date cu fotografi români, cameramani, videografi de nuntă / specializați pe diverse tipuri de evenimente. Caut fotograf de nuntă, caut videograf de nuntă, sunt doar căteva întrebări la care pe acest site poți găsi ceea ce cauți. Ai nevoie de ședință foto nuntă sau trash the dress ori de un alt serviciu ? Chiar dacă nu ai găsit încă ceea ce cauți, te pot asigura că un fotograf profesionist alături de un cameraman cu viziune poate face ca  evenimentul tău, experința cu echipa și materialul finit livrat să îți depășească așteptările.

Colaborez doar cu cameramani profesioniști, care oferă seriozitate, siguranță și pot asigura livrarea unor materiale finite la cea mai bună calitate, cu riscuri minime.

Unde poți găsi mai multe fotografii din portofoliu meu?

Imagini actualizate poţi vizualiza şi în „Catalogul fotografilor și cameramanilor de nuntă”   cel mai mare catalog al serviciilor de acest gen din Romania, pe profilul meu.

  • Clasament general loc 6 din 158, pe Bucureşti – interval de preţ,
  • Clasament experienţă locul 2 din 158, pe Bucureşti – interval de preţ,
  • Clasament aprecieri clienţi locul 5 din 158, pe Bucureşti – interval de preţ,

Sunt membru al comunității FEARLESS din anul 2021, o comunitate recunoscută pe plan internațional în domeniul artistic, fiind acceptat alături de profesioniști de talie internațională. Cîteva fotografii publicate pe acest site se pot vizualiza aici IMAGINI FEARLESS

Membru al MYWED.

Wedding and Family photographers community, MYWED, un site specializat în care doar fotografii cu experienţă şi imagini de portofoliu de calitate pot fi membrii acceptaţi în comunitate. Toate fotografiile încărcate fiind analizate din punct de vedere calitativ, emoţie transmisă, creativitate şi reguli de compoziţie. Conform analizei acestui site imaginile realizate de mine sunt în:

Mai multe fotografii, sau mai bine spus o galerie completă nu vei găsi pe internet. Țin la intimitatea clienților mei, consider că nimeni nu ar fi plăcut impresionat să vadă foarte multe imagini personale de la nuntă în mediul public online. Așadar nu vei găsi astfel de galerii, doar dacă ai nevoie să vezi cu ochii tăi ce fotografii fac cap-coadă la un eveniment iar asta doar în particular.  

„Best 30 Wedding Photographers in Bucharest”

 

Ce pot face pentru tine?

Ce pot sa fac eu pentru tine este sa creez imagini extraordinare pe care nu le-ai mai avut până acum cu tine sau cu voi doi, dar asta doar dacă îmi dai posibilitatea. Eu iti pot oferii cu siguranţă până la sfârşitul nunţii cel puţin cîteva imagini extraordinare care să te facă să te simţi minunat şi de care sa te bucuri atât tu cat şi copii voştri şi chiar bunicii.

Sigur că vă puteţi face singuri albumul nunţii crezi că va fi ca cel realizat de un profesionist? Vă puteţi face singuri aranajamentele florale, puteţi pune un prieten să facă pe dj-ul sau ar fi de preferat sa le facă un om care ştie ce face? Aţi putea să vă faceţi chiar rochia şi costumul de nuntă nu? Este posibil?

După ce nunta se va termina toate se uită, încet încet, rochia, amintirea gustului, cum arăta totul, muzica, invitatiile însă ceea ce rămâne sunt fotografiile și filmul nu? Sunt acele iamgini care care se pot vedea ușor pe un banal telefon, printa, trimite la orice prieten, rămân pentru copii, parinti.

Amintirile rememorate prin aceste fotografii vor readuce emotiile frumoase si experienta acelei zile ori de cîte ori îți dorești. Bine ar fi să fie bine realizate.

Eu ma implic în aceea zi si sunt lângă voi în permanență, sunt alături de prietenii voștri și de părinți, mă dedic cu pasiune și cu experiență pentru a vă face o experiență plăcută de neuitat.

Vă iau această grijă de pe umeri!

Ai vrea să îți faci griji pentru aceste fotografii ? sau vrei să fie totul relaxat și să te vezi în cea mai bună imagine a ta chiar atunci, să ai siguranță și liniștea de la fotograful tău.

Eu iti pot oferii mai mult decât de obicei!

Scopul meu este să îți depășesc așteptările!

Scroll to Top