Contact

 

Cine sunt eu?

Eu sunt Eugen, vesel, întotdeauna calm și atras de artă și frumos. Îmi face plăcere să cunosc oameni noi, să interactionez și să vorbim despre spiritualitate, îmi place să ascult alte persoane atunci când au ceva bun de spus. Putem dezvolta subiecte și discuta despre orice, de obicei prietenii imi spun că am foarte multă răbdare și sunt o persoană care mă implic în totalitate. Fotografie fac din pasiune și pentru a-ți oferii posibilitatea de păstrare prin fotografii a emoțiilor. Sunt de profesie inginer și lucrez în domeniul construcțiilor, îmi place partea tehnică, îmi pun întrebări acolo unde altcineva ia lucrurile așa cum sunt,  întotdeauna detaliile fac diferența. Sunt o fire deschisă la noi perspective și caut „acel ceva” ce merită păstrat în  imagini… Sunt mereu acolo unde este nevoie de mine, pregătit cu lumini, echipamente profesionale și de backup.

Pentru cine ofer fotografii minunate?

Îndrăgostiții, părinții, iubitorii de frumos, cei care au nevoie de un fotograf profesionist de eveniment cu experiență, calm, comunicativ, atent și bine pregătit, cu un portofoliu echilibrat și fotografii frumoase.

Părinții, tinerii sau chiar bunicii, cei ce își doresc fotografii ce transmit povestea reală, cu mici retușuri potrivite. Cei care iubesc să fie naturali, spontani și care își doresc și fotografii ieșite din tipar, cei ce vor să ne distrăm cât mai mult. Oameni ce vor avea câteva „fotografii funny” , câteva fotografii clasice dar și „fotografii de album interesante”.  Cei care iși doresc ca fotograful să fie adaptabil și să găsească mereu soluții indiferent de provocările care vor apărea. Vreau să mă poată indruma, sprijinii și motiva atunci cand este nevoie. 

Ce vei primi de la mine?

Emoții in fotografiile primite, rememorarea vie a evenimentului peste ani, seriozitate și siguranță înainte, în timpul evenimentului și inclusiv la predarea fotografiilor.   

  • imi poți scrie la: eugen.elisei@gmail.com
  • sau mă găsești la numărul de telefon: 0721852556

Te invit să ne cunoaștem la o cafea…

Ce avantaje ai să lucrezi cu mine?

Sunt o persoană onestă, fotografie fac din pasiune, sunt convins că pot să îți ofer și ție emoții în fotografii, așa cum am oferit deja clienților mei, cei care au ales să le fiu fotograful lor la eveniment.

Vei beneficia de la început de un contract prin care te asigur ca sunt serios, ofer și cer seriozitate și implicare. Prin acesta îți explic în detalii care este rolul meu la evenimentul tău, care sunt așteptările mele și cum ar fi bine să se desfășoare evenimentul, din punct de vedere al fotografului. Care sunt obligațiile tale ca și Client, termene de predare, conținutul pachetului de fotografie ales și datele de identificare al noastre.

Vom pune pe hârtie toate detaliile evenimentului, începând cu desfășurătorul evenimentului, orarul, timpul alocat ședințelor foto, locațiile la care îți dorești să fiu prezent și contactul  persoanelor implicate direct.   

Vei putea alege albumele la nivel de detaliu sau îmi poți lăsa mie acest aspect, vei putea alege posingul de la ședința foto sau te pot ghida eu, tu vei hotărî când vrei să facem pauză de fotografii și locația sau alegem împreună.

Sunt o persoană flexibilă în foarte multe aspecte, chiar dacă nu am făcut ceva sunt deschis la idei noi și mă perfecționez incontinuu. Dacă nu ai vazut ceva pe siteul meu nu înseamnă că nu am facut sau nu știu să fac. 

Ai o idee nebună? Nu ai văzut la nimeni ceea ce îți dorești? Vrei fotografii inedite, fotografii emoționante, un fotograf care poate să facă aproape orice?

Atunci sunt exact persoana potrivită, sunt profesionistul de care ai nevoie.  

 

Este important să ne cunoaștem?

Dacă vrem cu toții să avem acel vibe plăcut și o experiență plăcută, să ne simțim bine și relaxați atunci da, este important să ne cunoaștem!

Lasă un răspuns

Scroll to Top