fbpx

Simona & Florin

Şedinţă foto de nuntă la Ambery Home Garden.

Şedinţă foto, posing natural la Studio şi în grădină.

După oficializarea cununiei am ajuns la restaurant Ambery Home, o locaţie cu iz de vacanţă. Locaţie găsită nu foarte uşor întrucăt nu sunt semne sau indicatoare din şosea, noroc cu waze care a exclamat „a-ţi ajuns la destinaţie!”  deşi acolo nu era ceva care să indice că aici este locul, cu puțin noroc am găsit imediat!

Ambery Home GARDEN este o locatie ideală pentru evenimente in aer liber, cu un design unic, spatiu generos si foarte primitor. O locatie spatioasa in care se pot organiza evenimente de mici dimensiuni sau chiar evenimente mari pastrandu-se, in acelasi timp, o distanta mai mult decat suficienta intre mese.

Curtea interioară este potrivită pentru petreceri în aer liber, umbrele de soare, bar în aer liber, servirea şi aspectul vizual fiind la un nivel ridicat.

Mîncarea este cotată după recenzii la maximul de stele, aceeași a fost și experiența mea legată de food, mod de prezentare foarte bun și gust excelent, fără cusur.

Aici am realizat cateva cadre interesante cu Simona şi Florin în grădină. Sunt cîteva locuri frumoase pentru fotografii pentru îndrăgostiți, zone cu  umbră dar şi la interior. Restaurantul pune la dispoziţie în interior o zonă în care se pot face şedinţe foto amenajat deja, în funcție de sezon.

Grădina se prezintă bine întreținută fără gazon netuns sau ars, aleile în stare perfectă, gardul și porțile din fier forjat, toate detaliile reflectă modul de întreținere la nivel ridicat și implicarea administratorului în păstrarea unui nivel de calitate la standarde ridicate.

Mie personal mi-a plăcut plasarea meselor cu umbreluțe de soare pe gazon în grădină, atmosfera aceasta este mult mai primitoare și se pretează în special în zilele însorite și fără vînt. Pentru pasionații de avioane este un loc în care pot să audă destul de des trecerea avioanelor prin vecinătate. Terasa de lîngă camera Studio are un perete din sticlă, un loc în care ne-am propus și am făcut cîteva fotografii la ferastră într-o încadrare și simetrie clasică. Am comunicat foarte bine cu Simona și cu Florin și au fost încîntați cînd le-am spus ce fotografii aș vrea să le fac aici. Binențeles printre multitudinea de invitați și timpul stabilit inițial ca fiind limitat.

Am ajuns în final să mai rămîn doar foarte puțin în plus, deși îmi facea o deosebită plăcere să le fiu alături și să primesc de la amîndoi un feedback pozitiv. Din păcate era nevoie să fiu prezent și în altă locație la un alt eveniment în aceea zi.

Camera studio la Ambery Home

Camera studio amenajată plăcut şi cu gust, fără încărcare a pereţilor sau multe lumini ambientale, pune la dispoziţie un balansoar şi un photocorner pe care mirii îl pot amenaja după bunul plac. Aici Simona s-a implicat personal și a venit cu o ideea inedită de păstrare a amintirii fiecărui invitat;).

Şedinţa foto s-a desfasurat în acest studio la interior dar am făcut cîteva fotografii şi afară, au ieşit căteva imagini naturale, eu i-am încurajat să fie relaxaţi şi restul a venit natural, fără stres, fără alergătură şi printre picături. Invitaţii venind în continuare, ne tot întrerupeau de la pozat, sau vroiau şi ei imagini cu mirii.

Imagini naturale, posing natural, cîteva cadre propuse şi puţină implicare au dus la multe imagini frumoase, curate,  ce sigur vor fi apreciate peste timp.

Mulţumesc Simona pentru implicare!

Mulţumesc Florin pentru răbdare, ai intrat în poveste!

Scroll to Top