fbpx

Adina & Niki

Cununie-NA-18
Cununie-NA-33
Cununie-NA-28
Cununie-NA-5
Cununie-NA-22
Cununie-NA-6
Cununie-NA-19
Cununie-NA-16
Cununie-NA-13
Cununie-NA-7
Cununie-NA-3
Cununie-NA-2
previous arrow
next arrow

Cununia civilă Adina şi Niki la starea civilă sector 6 din Bucureşti.

Un cuplu special pentru mine, zâmbitori şi plini de energie aceştia au fost veseli până la sfârşit.

Pentru cine nu ştie cum se desfăşoară evenimentul la starea civilă… totul este efectiv pe ceas, eşti programat de exemplu la 12.15 minute atunci intri, dai cărţile de identitate înainte şi apoi începe distracţia. Sala specială pentru astfel de evenimente fiind bine luminată de un soare plăcut, oferea o lumină caldă însă destul de dură pentru unele gusturi, cu umbre şi contrast ridicat. Oficializarea legăturii prin documente durează extrem de putin, dacă nu ai la tine ce iţi trebuie sau nu te pozitionezi nu pre ai timp de altceva…..şi deja s-a terminat, apoi vin martorii să semneze şi cam asta a fost, urmează felicitările şi orezul pe cap .

Am făcut câteva cadre în interior până să apară următorul cuplu şi apoi afară unde ii aşteptau cativa prieteni foarte apropiaţi, membrii familiei si orezul aferent direct din pungă. Curtea şi accesul nu este prea plăcut pentru o şedinţă foto, spaţiul este mic, înghesuit, multe cupluri în curtea interioară, afară trafic şi lipsă locuri de parcare. Intr-un cuvant foarte puţine fotografii realizate.

Adina şi Niki erau grăbiţi ca cei mai mulţi dintre noi, încântaţi ca „s-a terminat” şi putem merge împreună cu toţii la o pensiune la Azuga, acolo se va sărbatori de fapt evenimentul, într-un cadru mirific, vilă din lemn, la marginea padurii, inconjuraţi de natura si un aer de brad ce iţi trezea toate simţurile.

Doi tineri pentru care îmi voi face întotdeauna timp pentru cateva fotografii.