fbpx

Fotograf cununie civilă Alina & Cătălin

Cununia civilă la starea civilă sectorul 6 din București.

Nimic spectaculos aici, sau ceva interesant de adăugat.

Pe strada Drumul Sării în sectorul 6 pe o căldură si aglomerație divine…. Multe cupluri, se intră pe mai multe uși, curtea fiind plină de oameni, multe confeti pe jos, pahare și zone cu mese mici…

Totul pe bandă!

Petrecerea însă altă poveste….

Petrecerea în familie în format restrîns a avut loc într-o locație apreciată de Alina & Cătălin….Ceai la Vlaicu, locație nu așa de cunoscută/ familiară , ceainărie pe strada Aurel Vlaicu, aproape de B-dul Dacia pentru cunoscători.

O locație în care a ieșit o ședință foto inedită.

Am intrat în interior și ne-am apucat de amenajat puțin decorul.

Am mutat jumătate din mese și scaune care și așa erau tare înghesuite , am amenajat un mic locușor lîngă un perete din cărămidă și ne-am apucat de pozing?

Binențeles că nu……

Alina mi-a spus de la început că vrea exact ce a văzut în portofoliul meu…..imagini curate și naturale fără pozing. Să nu o pun în nu știu ce poziții că ……

Dar imaginile vorbesc de la sine, te invit să vezi cum a decurs ședința foto:

Fotograf cununie civilă, imagini care ăți aduc un zîmbet, fotografii pline de emoții, imagini naturale cu invitații de la cununia ta.

Imagini vesele cu tine și cu momentele fericite din ziua nunții, prețuri decente, fotograf București, ședința foto de portret chiar după starea civilă dacă îți dorești.

Majoritatea cuplurilor pe care le-am fotografiat cu această ocazie (fotograf pentru cununia civilă) au spus „da!” un desigur că vrem ședința foto imediar după cununie dar cum facem cu invitații?

Veșnica problemă a invitaților care nu se descurcă fără miri … nu au decăt să ajungă singurei la restaurant….oricum așa era programul corect?

Noi mergem la ședința foto după cununia civilă imediat după oficializare, undeva în apropiere sau chiar la restaurant dacă este potrivit pentru o ședință foto și binențeles dacă aveți chef. Fotografiile la cununia civilă durează practic 10 minute, mai mult durează așteptarea și paharul de șampanie după…. Așa că eu unul propun întotdeuna să facem o ședință foto cununie, acelea sunt fotografii mai interesante și mai intime, putem merge doar eu cu voi doi sau luăm și nașii cu noi dacă vor.

Fără chef de pozat orice ședință foto cununie nu își are rostul, asta îi spun miresei și mirelui de la bun început. Ori sunteți relaxați și vă distrați amîndoi cîteva minute … ori mai bine o lăsăm pentru ziua nunții și doar dacă vă simțiți bine alături de mine! Știu că astfel de momente în viața unui cuplu pot fi tensionate dar se pot și depăși….eu sunt alături de voi atunci și vă transmit starea mea de bine și de relax.

Nu este nevoie să faceți pozing, improvizăm ceva chiar acolo, dragostea se va vedea în fiecare imagine!

Scroll to Top