Mihaela & Răzvan

O nuntă relaxantă în ton cu Mihaela și Răzvan la Complex Turistic Miorița

Evenimentul a început fără clasicele pregătiri, chiar aproape de mijlocul zilei, prezența direct la starea civilă. Emoții mari, așteptarea rudelor care nu au reușit să ajungă decăt la pozele de final.

Ne-am retras la umbră în curtea interioară de la starea civilă, am ocupat o mică zonă și printre discuții lejere și primiri de invitații am scos căteva imagini cu părinții miresei, imagini cu nașii, fotografii cu domnișoara de onoare alături de cavalerul de onoare cu emoțiile aferente, ultimele retușuri vigilente ale nașului care observa tot ce intâmplă în jurul lui.

Cununia civilă s-a derulat pe repede înainte, ca de obicei însă noutatea și surpriza a fost să găsim doi fotografi aici. Unul înăuntru care spunea „pupă mireasa”, uitaţi-vă la mine, uitaţi-vă la fotograful vostru” apoi încerca să îi convingă pe Mihaela sau pe Răzvan să cumpere albumele foto cu pozele făcute de ei. Afară fotograful cu directivele (celălalt coleg), aşezaţi-vă aşa, nu aşa, puţin mai încolo, etc.

Cununia religioasă a avut loc la biserica Biserica Sfintii Trei Ierarhi , aici am avut plăcuta surpriză să găsim preoţi foarte deschişi, comunicativi şi foarte glumeţi.

Ce putea să facă unul din Preoţi în micile pauze, îţi poţi imagina?

Venea la mine şi verifica imaginile, daca au ieşit! Ce obiectiv ai? Ce diferenţă este cu obiectivul acesta, dar cu acela? Bomboana conversaţiei a fost: „Carduri mai ai da? Baterii ai suficiente? Oricum daca nu ies pozele este bine să meargă bliţul, să vadă oamenii că faci poze”.

Am surprins emoţiile miresei, aproape avea lacrimi de bucurie, zîmbetul ei radiant şi bucuria lui Răzvan, privirile cu drag ale naşilor. Doi tineri îndrăgostiţi care deşi nu mai sunt la prima dragoste, sunt pe aceeaşi lungime de undă, veseli şi neobosiţi, atenţi cu toţi invitaţii.

Şedinţa foto s-a desfăşurat în grădina Complexului turistic Mioriţa, deşi iniţial ne gîndeam să facem cîteva fotografii într-o căsuţă specială din cadrul complexului totuşi nu era adecvată pentru imaginile de nuntă ideale.

Marele inconvenient, evitat de majoritatea fotografilor de nuntă, a fost soarele direct şi orele din mijlocul zilei 13-15.

Cu greu am găsit căteva locuri cît de cît potrivite, la umbră, căsuţele nu sunt într-o stare excelentă iar unele detaliile chiar strică o imagine ce ar putea să fie reuşită. Însă cu răbdare a trecut şi soarele şi am făcut o mică şedinţă foto la apus printre copaci, binenţeles că nu a putut să lipsească de aici şi domnişoara de onaore cu cavalerul ei în armură de nuntă.

Fiind o nuntă de zi, petrecerea s-a încheiat aproape de miezul nopţii, deşi muzica bună şi atmosfera creată au fost foarte plăcute, ringul de dans fiind mai mereu ocupat, (mai grea a fost pornirea cu dansul), mirii trebuiau să se pregătească de vacanţa de mult aşteptată.

Scroll to Top