fbpx

Condiții de utilizare și drepturi de autor

Copyright

Acesta este website-ul oficial al fotograf Eugen Elisei, iar conținutul publicat pe acesta cum sunt imaginile, textele și grafica sunt protejate în conformitate cu dispozițiile legale referitoare la drepturile de autor și la drepturile conexe, precum și alte forme de protecție a proprietății intelectuale.

Datele și informațiile ce sunt prezentate în acest website www.eugenelisei.ro au doar scop informativ și pentru promovarea proprie.

Eugenelisei.ro își rezervă dreptul de a actualiza și de a modifica atât conținutul, cât și structura website-ului în orice moment, fără o anunțare în prealabil.

Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate este permisă doar în scop personal, necomercial și numai cu indicarea sursei (adresa sursa a paginii pe website);
Pentru alte scopuri nepersonale, reproducerea, copierea sau partajarea informațiilor publicate se poate face doar cu obținerea acordului în prealabil de la proprietarul site-ului eugenelisei.ro.

Utilizarea în scopuri comerciale este strict interzisă, cu excepția utilizării personale non-comerciale.

Crearea de hiperlink-uri către orice pagină a acestui site și înscrierea în mediul online a acestora, este permisă doar cu acordul proprietarului.

Scroll to Top