fbpx

Florentina & Cristian la Ciresul Salbatic

Slujba de cununie a avut loc la Biserica Basilescu din București.

Ședință foto nuntă pe aleea bisericii câteva fotografii naturale cu Florentina & Cristian, fotografii cu invitații, fotografii cu micile prințese.

Ședința foto de nuntă în aer liber într-o locație foarte frumoasă, la mică distanță de București, practic în pădure, la 5 minute de studiourile Buftea, dacă te-am făcut curioasă ce a ieșit…..ai mai jos și mai multe detalii.

Multiple posibilități de a face o ședință foto fără a fi nevoie să alergăm cu mașina după alte locuri. Ceva ideal de neatins corect? Nicidecum, întotdeauna există o locație de nuntă potrivită pentru ceea ce îți dorești, preconcepții să nu ai și binențeles să aloci timp pentru căutarea unei astfel de locații pentru ședința foto în avans.

Ajunși aici, am găsit o alee foarte bine întreținută, un mic pod cu balustrade albe, un trăbănțel antic care nu a vrut sub nici un chip să ne lase să deschidem ușa șoferului….deși în stare exterioară destul de bună, totuși interiorul nu a fost prea atrăgător așa încît am făcut cîteva fotografii lăngă trăbănțel…. era mascota zonei. Aici la umbră în mica pădure am mai am găsit un mic leagăn, binențeles că am surprins cîteva emoții și priviri interesante -(mulțumesc Cristian pentru răbdare! ), nașii au fost la înălțime, implicîndu-se și chicotind pe fundal.

Florentina a fost extraordinar de naturală și de veselă iar aceasta se vede în fiecare ipostază. Fără posing forțat, totul a venit natural, toate fotografiile au fost făcute în lumina naturală disponibilă de la aceea oră.

Ce a fost minunat și special în afară de miri în ziua evenimentului? Faptul că s-au organizat extraordinar de bine, parcă au avut un weeding planer la dispoziție, au stabilit pregătirile de acasă, slujba de cununie si petrecerea de la restaurant. Totul fiind fără fugă, toată lumea fiind relaxată și fără nici un stres, binențeles că vremea a ținut cu noi…fără ploaie deși temperaturile au fost o nebunie….aici nu prea avem un cuvînt de spus!

Petrecerea unde îți imaginezi că a avut loc? Party și hore de nuntă la Cireșul Sălbatic într-o locație ce nu mai are nevoie de nici o prezentare, totul fiind așezat intenționat într-un anumit loc, locație înconjurată de natură și aer curat, parcare încăpătoare, totul îți transmite eleganță, energie și bună dispoziție.

Scroll to Top