fbpx

Botez Filip Andrei

previous arrow
next arrow
Slider

Botez Filip Andrei

Botezul este unul dintre cele mai importante şi emoţionante evenimente din viaţa unei familii. Este o zi în care părinţii, bunicii şi bebe au ceva emoţii legate mai ales de slujba propriuzisă. Cele mai reuşite cadre ies atunci când toţi sunt calmi şi veseli iar bebe simte şi primeşte aceste sentimente de linişte, veselie şi siguranţă de lângă el.

In această zi el poate fi agitat şi gălagios, programul nu se mai respectă, mulţi invitaţi îşi doresc să îl cunoască să îl mângâie şi să faca fotografii cu el si cu părinţii lui, este important ca bebe să simtă efectiv părinţii alături. Naşii sunt cei care îl vor proteja si purta pe durata întregii slujbe de botez. Pentru acest eveniment este bine ca naşii să aibe deja o relaţie apropiată cu bebe construită anterior.

La botezul lui Andrei totul a decurs minunat, naşii au fost veseli şi atenţi cu el iar aceasta se vede în fiecare fotografie, atunci când armonia şi emoţiile sunt ca la ele acasă fotografiile vor fi unice şi apreciate şi peste mulţi ani.

Binenţeles că şi preoţii care oficializează taina botezului au o mare importanţă, oameni calzi cu o inimă curată, iar împreună cu părinţii naşii şi Andrei au facut ca întregul eveniment să aibă o emoţie şi să transmită bună dispoziţie încât nici nu am realizat cât de repede s-a încheiat slujba de botez.

Echilibru, atenţie şi iubire necondiţionată într-o atmosferă plăcută!